Fondsenwerving Schoolplein

Geld inzamelen voor het schoolplein 

Start direct met een crowdfunding actie voor het schoolplein

Het schoolplein speelt een belangrijke rol voor basisscholen. Het is de ontmoetingsplaats en speelomgeving voor de leerlingen. Makkelijk en snel een fondsenwerving actie starten om geld in te zamelen voor het aanleggen of vernieuwen van een schoolplein? Dat kan met Steunactie!

Laden...

Fondsenwerving voor het schoolplein; zo werkt dat

Fondsenwerving voor het onderwijs speelt een belangrijke rol, of het nu een basisschool, middelbare school, voorgezet onderwijs of het bijzonder/speciale onderwijs betreft. Extra middelen kunnen o.a. ingezet worden om het bestaande schoolplein te vernieuwen, te verbeteren en te onderhouden. Óf ervoor zorgen dat een compleet nieuw schoolplein ontworpen een aangelegd kan worden. 

Het betrekken van leerlingen en ouders bij een geld inzamelactie voor het schoolplein maakt de actie leuk en leerzaam en geeft alle betrokkenen een goed gevoel als het nieuwe schoolplein hierdoor kan worden gerealiseerd. Vaak is daarom ook de oudervereniging erbij betrokken. Des de meer mensen het project omarmen des de meer donaties zullen ingezameld kunnen worden. Makkelijk en snel hiervoor een actie opzetten doe je met een crowdfunding initiatief op Steunactie.

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?