Crowdfunding Sport of Club

Help jouw sport, club, vereniging of team. Start een Steunactie!

Sport speelt een belangrijke rol voor velen. Of je nou een sport beoefent in club- of teamverband, of dat op individuele basis doet, sporten kost wel het nodige geld. Aankoop van uitrusting, investering in training, verbouwing van het clubgebouw, nieuwe tenues of materialen, deelname aan een (internationaal) toernooi, enz. Een crowdfunding actie kan veel ondersteuning bieden om het allemaal mogelijk te maken.

Laden...

Een crowdfunding actie voor jouw sport, club, vereniging of sportschool. 

Een crowdfunding actie voor jouw sport, club of vereniging starten? Dat kan gemakkelijk en snel met Steunactie. Je kan gratis een actiepagina aanmaken en delen met vrienden, familie en kennissen. Nodig ook leden en anderen uit om collectant te worden; dat zal zorgen voor een extra snelle verspreiding van de actie en het verkrijgen van nog meer donaties voor jouw sport, club of team.

In een paar stappen zet je gratis een online geldinzamelactie op en kan je meteen beginnen met het ontvangen van donaties. Help jouw sport, team of vereniging door ze te ondersteunen met een crowdfunding actie op Steunactie!  

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?