Doneeractie Onderwijs

Start direct met het geld inzamelen voor onderwijs, studie of school

Makkelijk en snel een doneeractie starten om geld in te zamelen voor school of een project of doel in het onderwijs? Nieuw schoolplein, extra leermiddelen, een evenement, een dagje uit, geld voor een buitenlandse studenten stage? Dat kan met Steunactie!

Laden...

Doneeractie voor het onderwijs; zo werkt dat

Doneeractie voor het onderwijs speelt een belangrijke rol, of het nu een basisschool, middelbare school, voorgezet onderwijs of het bijzonder/speciale onderwijs betreft. Extra middelen kunnen zorgen voor bijvoorbeeld het aanbieden van betere educatieve programma’s, buitenschoolse activiteiten, extra voorzieningen en faciliteiten en nog veel meer. 

Maar er kan ook geld ingezameld worden voor een goede doelen project waarvoor een school, klas of groepje studenten zich inzetten. Het betrekken van leerlingen, studenten en ouders bij een doneeractie heeft veel voordelen. Er wordt geleerd samen te werken om het doel te bereiken en er wordt geleerd over het maatschappelijk belang van het project. Echt een win-win situatie voor alle betrokkenen. Makkelijk en snel hiervoor een actie opzetten doe je met een crowdfunding initiatief op Steunactie.

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?