Geld inzamelen school

Geld inzamelactie starten  voor een school

Makkelijk en snel een geld inzamelactie starten om geld in te zamelen voor school of een project of doel in het onderwijs? Nieuw schoolplein, extra leermiddelen, een evenement, een dagje uit, geld voor een buitenlandse studenten stage, een nieuw te starten opleiding? Dat kan met Steunactie!

Laden...

Geld inzamelen voor jouw school; zo werkt dat

Een geld inzamelactie voor een school speelt een belangrijke rol, of het nu een basisschool, middelbare school, voorgezet onderwijs of het bijzonder/speciale onderwijs betreft. Extra middelen kunnen zorgen voor bijvoorbeeld het aanbieden van betere educatieve programma’s, buitenschoolse activiteiten, extra voorzieningen en faciliteiten en nog veel meer. 

Maar er kan ook geld ingezameld worden voor een goede doelen project waarvoor een school, klas of groepje studenten zich inzetten. Het betrekken van leerlingen, studenten, scholieren en ouders bij een geld inzamelactie heeft veel voordelen. Er wordt geleerd samen te werken om het doel te bereiken en er wordt geleerd over het maatschappelijk belang van het project. Echt een win-win situatie voor alle betrokkenen. Makkelijk en snel hiervoor een actie opzetten en donaties ontvangen doe je met een crowdfunding initiatief op Steunactie.

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?