Live With Hope

Live With Hope
Johan Van Wesemael

Mijn moeder heeft inoperabele uitgezaaide alvleesklierkanker, er is nog 1 behandeling mogelijk om haar te redden.

 

Dit is een initiatief van onze familie, omdat wij onze geliefde ouders Harry (64 jaar) en Godelieve (65jaar) willen helpen in de overlevingsstrijd van ons mama, daar wij dit niet alleen kunnen zoeken wij zoveel mogelijk steun om een levensreddende behandeling (dendritische celtherapie) te bekostigen.

Deze behandeling is voor haar de laatste hoop en kan ervoor zorgen dat wij haar uitgezaaide alvleesklierkanker kunnen overwinnen.

In Juli 2023 is er alvleesklierkanker vastgesteld bij haar, dit was uiteraard een gigantische schok voor de ganse familie. 

Onze onaantastbare mama, moeder van 5 kinderen en 10 kleinkinderen, die iedereen steeds met raad en daad bijstond ende zorg van de meeste kleinkinderen op haar nam was niet meer onaantastbaar, zelfs dodelijk ziek.

Na enkele moeilijke weken volgde er in augustus 2023 een zeer gevaarlijk operatie om de gehele alvleesklier te verwijderen, waarbij er een grote kans was op levensgevaarlijke complicaties.

Het noodlot sloeg wederom terug toe; ze kreeg een levensbedreigende bloeding waardoor ze bijna 2 maand zo goed als dood op intensive care verbleef.

We kennen haar allemaal als een vrouw met een onwaarschijnlijke overlevingsdrang, en wonder boven wonder kon ze na een 2-tal maand terug zelfstandig ademen.

Hierna volgde een lange revalidatieperiode met ups en downs, wetende dat leven zonder alvleesklier al een uitdaging op zich was.

In Juni 2024 sloeg het noodlot voor een 3de keer toe, tijdens een opvolgscan werden er meerdere uitzaaiingen waargenomen in de lever, doch wilde onze mama de strijd niet staken en de strijd verder aangaan.

In September 2024 heeft ze vervolgens een chemobehandeling gekregen, die een septische shock veroorzaakte en haar weer dicht bij de dood bracht, ook hier is ze wonder boven wonder weer doorgekomen.

De levenswil van ons mama, moeke is echt ongezien en is een inspiratiebron voor ons allemaal, wij willen haar dan ook alle mogelijkheden bieden om deze strijd te winnen.

Er is een mogelijkheid om via een privékliniek een behandeling te krijgen die haar een kans kan bieden op genezing, deze behandeling zal ongeveer een 120.000 euro kosten.

Alle kleine beetjes kunnen helpen zodat we samen ons doel kunnen bereiken, en dit doel is om ons mama bij ons te houden!

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré 4 jours il y a
Vu 4845x

Campagne organisée par:

Johan Van Wesemael

Johan Van Wesemael

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré 4 jours il y a
Vu 4845x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Soins
Rapporter un abus