Samen strijden we voor Bart Meulenberg

Samen strijden we voor Bart Meulenberg

Bart is ziek, ernstig ziek. Hij heeft galwegkanker. Help hem om deze strijd te winnen!

 
0 € récoltés

Dit is Bart (47) met zijn vrouw Ellen en hun drie kinderen Lotte (14), Eva (12) en Milan (9). Een liefdevol gezin dat tot ruim een jaar geleden het leven volop vierde. Maar het noodlot sloeg toe. Bart werd ziek. Erg ziek. Hij kreeg galwegkanker, een zeldzame vorm van kanker die jaarlijks bij zo’n 400 mensen voorkomt.

Een zware operatie en tal van chemokuren volgden, en even leek het zonnetje weer te gaan schijnen. Helaas was dit van korte duur, de kanker keerde na slechts 5 maanden terug. Inmiddels is Bart in Nederland uitbehandeld. Maar hij geeft de strijd niet op. Bart doet er alles aan om te blijven leven en zijn kinderen te zien opgroeien. Zijn laatste strohalm is een aantal hoopvolle behandelingen in het buitenland.

Bart: “Om het in voetbaltermen samen te vatten: Ik sta achter, maar zie geen reden waarom ik in de verlenging niet zou kunnen winnen.”

De eerste behandeling is DCT-therapie (www.immucura.com). Daarna volgt er een gepersonaliseerde chemotherapie. De totale kosten zijn minimaal €95.000,- Dit wordt helaas niet vergoed door de verzekering. Bart en Ellen kunnen deze kosten met geen mogelijkheid zelf opbrengen.  

Daarom nemen wij, als vrienden van Bart, het initiatief om een crowdfunding te starten. Wil jij als vriend, kennis, collega, bedrijf of zelfs als gulle onbekende iets bijdragen? Elke donatie brengt Bart en zijn gezin dichter bij hernieuwde hoop. Laten we Bart en zijn gezin massaal steunen en deze behandelingen mogelijk maken. Alle beetjes helpen! Doneer snel en eenvoudig via de groene doneer knop. Alvast heel hartelijk bedankt!

Wie is Bart
47 jaar - echtgenoot - papa - hond Kjeld - Banholt - Noorbeek - (schoon)broer - (schoon)zoon -  vriend - collega - Project controller - voetbaltrainer - voetballer - wandelaar - skiër - klusser - energiek - humor - lief - zorgzaam - spontaan - volhouder - gezelschapsman - spelletjesman - vakantie - avontuur

Behandeling
We hopen zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat Bart en zijn gezin zich geen zorgen hoeven te maken over de financiering van de behandelingen. Mochten we meer geld inzamelen dan de behandelingen daadwerkelijk kosten, dan wordt daar in overleg met Bart en Ellen een mooie en passende bestemming voor gezocht.

Evenement
Samen lopen voor Bart

Om de crowdfunding kracht bij te zetten werd op vrijdag 29 september een wandeltocht georganiseerd voor jong en oud in Noorbeek. Ruim 740 mensen kwamen op het evenement af en wandelden mee voor Bart. We kijken terug op een geslaagde avond met een lach en een traan. Zoveel mensen uit verschillende windstreken die Bart en zijn gezin een hart onder de riem kwamen steken. Wat ontzettend hartverwarmend was dat! Namens vriendengroep Oonder Os willen wij alle wandelaars, gulle gevers én sponsoren heel erg bedanken voor jullie steun en donaties! 

De totale opbrengst van het wandelevenement bedraagt €14.105,00. 

Noot van Bart Meulenberg: ‘Dank je wel aan iedereen die is komen wandelen, gedoneerd heeft of op welke wijze mij en mijn gezin een hart onder de riem heeft gestoken. Het gaat kracht geven, dat weet ik zeker!’

OPROEP: wil de deelnemer aan de tombola met lotnummer geel 65 zich melden bij de organisatie via de knop ‘contact’ op deze pagina. Er ligt voor jou een mooie prijzenmand klaar!

Wie zijn wij
Deze crowdfunding is een initiatief van vriendengroep ‘Oonder Os’. Op deze manier hopen wij Bart, Ellen, Lotte, Eva en Milan hernieuwde hoop te geven op een toekomst met elkaar.

Doneren
Jaarlijks mag je €2.418,- belastingvrij schenken. Wil je meer doneren? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?
Heb je vragen of wil je meer weten over de crowdfunding? Reageren kan via de knop ‘contact’ op deze pagina. 

Laten we samen strijden voor Bart!

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 24/09/23
Vu 80669x

Campagne organisée par:

Vriendengroep Oonder Os

Vriendengroep Oonder Os

 
0 € récoltés

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 24/09/23
Vu 80669x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Santé Famille Événement
Rapporter un abus