Stichting Coldcasezaken

Stichting Coldcasezaken
Sander Meyer

Help ons aandacht te vragen voor de vele Nederlandse cold cases, en nieuwe (anonieme) tips te verkrijgen voor de politie.

 
€ 0 ingezameld

Stichting Coldcasezaken is het grootste platform van Nederland met betrekking tot onopgeloste moord- en verdwijningszaken. We genereren opnieuw aandacht in de maatschappij voor zaken die vaak al lang door de media zijn vergeten, maar waar de nabestaanden nog iedere dag aan denken. 

Met die aandacht genereren wij ook tips, die we via de website of onze Facebook pagina krijgen toegestuurd. Die tips sturen wij door naar de politie, en onderzoeken wij soms zelf ook, met als gevolg dat we al meerdere keren graafwerkzaamheden hebben kunnen verrichten naar vermiste personen. 

Het onderhoud van de website, abonneren op softwarepakketten en het bezoeken van bijvoorbeeld tipgevers of nabestaanden kost geld. Wij betalen het meest uit eigen zak, en doen ons werk allemaal vrijwillig. Wel hopen wij dat u ons zou willen helpen om de (toekomstige) kosten te dekken. U kunt dat via deze website doen.
Wij zijn ongelofelijk dankbaar en beloven dat iedere euro gebruikt wordt voor ons hierboven beschreven doel. Dank u wel!
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/10/2023 gestart
521x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stichting Coldcasezaken

Stichting Coldcasezaken

Actie georganiseerd door:

Sander Meyer

Sander Meyer

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/10/2023 gestart
521x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog