Steun de boot

Steun de boot

zelf heb ik €100.000 de boot aan te schaffen maar .100 euro en 300 personen kun je mee varen kan ik iets extra doen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Inmiddels met pensioen en wilde al heel mijn leven op een boot wonen en leven. Blue water trips maken. Op een zeilboot wel te verstaan.  In eerste instantie zag ik er vanaf omdat het misschien toch onhaalbaar was. Vervolgens heb ik een boot gezien met bijgevoegd plaatje. Jammer dat ik niet meer foto's hier kan laten zien. De boot is zo uniek met houtsnijwerk en uitstraling dat ik toch wil kijken of het mij haalbaar is om deze te kopen. Zij is al even te koop. In september ga ik de boot bekijken. Ik zeg nog niet waar zij ligt. Een boot is vrouwelijk en wordt daarom aangeduid met zij.

Als jij voor jouw familie €100 doneert en ik kan uiteindelijk de boot kopen, krijg jij een uitnodiging om met jouw familie een weekeind, vrijdag om 12:00 tot maandag 12:00 mee te zeilen. Immers er zijn 300 gegadigden!!! Het lijkt me wel praktisch als je dan ook op een van de eilanden je vakantie viert dan is het te combineren met de zeiltocht

We gaan dan van eiland naar eiland in de omgeving van de Canarische Eilanden. 

Dezelfde dag (vrijdag) nog zullen we op een ander eiland aankomen.

Om te voorkomen dat je familie heel erg groot is, misschien wel plotseling, is er op moment dat we zeilen en eet en drink bijdrage. Je kunt je voorstellen dat als je met gezin uit zes personen bestaat dat dan de kosten de pan uit rijzen. De ouders mogen dan in sjieke bed slapen. Belangrijk: mocht het mij NIET lukken om de boot aan te schaffen KRIJGT IEDEREEN zijn geld terug. Op moment dat je geld stort maak ik kenbaar waar ik woon en is het proces van aankoop door middel van een gesloten e-mail groep te volgen. Allemaal via BCC groep. 

Even nog enkele details. De boot is een tweemaster. Kleine 20 meter lang. De boot weegt 50 ton. De boot heeft 3000 liter (3 m³) water bij zich. De boot heeft 2000 liter brandstof bij zich. Er zijn enkele douches en wc's. Samen onderhouden we de boot beetje schoonmaken enzo. En is voor iedereen lakens en kussens aanwezig. Badlakens zelf meenemen.

Als het niet lukt om de boot aan te schaffen zal ik zoals eerder gezegd de €100 terug storten en kenbaar maken in de groep waarom en niet gelukt is.

Nadat je €100 hebt gestort komen wij in gesprek met elkaar en geef ik andere details en ook foto's van de boot zelf binnen als buitenkant. In september ga ik naar de boot kijken en kan ik pas betere foto's toesturen. Nu nog komen ze van de site waarop geadverteerd wordt.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/06/2022 gestart
552x bekeken

Actie georganiseerd door:

Dolf Geerts

Dolf Geerts

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/06/2022 gestart
552x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog