Rolstoelbus voor Jeremy

Rolstoelbus voor Jeremy
Dominika Covents
Deel deze actie via:

Aankoop van rolstoelbus voor de nodige verplaatsingen.

 

Hallo allemaal,

 

Jeremy (7) is een vrolijke jongen die geeft niet op :)

Hij is 2 maanden te vroeg geboren en hij moest al vechten voor zijn leven sinds eerste minuut (reanimatie, zuurstoftekort, bloedtranfusie). Dat was niks voor zo’n superheld en maandje later kon hij eindelijk samen met mama, papa en grote broer naar huis.

Maar dat was pas begin van zijn verhaal en spel met dokters. 

Jeremy heeft Cerebral Palsy, epilepsie, autism, dysarthrie, CVI. Dat alle moelijke worden betekend dat hij volledig rolstoelgebonden is en heeft niet gemakkelijk leven. 

Bijna elke dag rijden wij naar verschillende therapieen zoals kinesitherapie, hippotherapie, zwemen, regelmatig doktersbezoeken … en dan nog niet vergeten over school :) Naar school brengt mama hem ook elke dag zelf. Dat lieve jongen heeft soms ontspanning van therapieen nodig dus hij heeft zelfs en coole hobby – hij is een echte zeescout :) (Akazee)

Alles samen maakt ons kalender vol tot elke minuut. Wij rijden honderden kilometers elke maand. Maar dat is niet alles. Dat klein wonder heeft familie meer dan 1000 kilometers verder. Zijn mama is Pools. Hij kan al drie talen praten en bezoek zijn familie echt graag in de vakantie. 

 

Toen hij klein jongentje was doen wij alles met gewoone auto van mama. Maar Jeremy kan niet klein blijven. Hij is al groot en zwaar. Zijn rolstoel past juist in koffer maar dan kunnen wij niks meer pakken. Het is tijd dat buiten lange lijst van hulpmiddelen dat hij gebruiken (en dat is echt niet klein) heeft hij nog 1 – de grootste nodig. Rolstoelbus. Auto van mama kan dat spijtig niet meer doen.

 

Kun jij hem helpen de wereld veroveren ? 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/05/2023 gestart
560x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Dominika Covents

Dominika Covents

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/05/2023 gestart
560x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog