Wandel of steun mee Ari’s droom

Wandel of steun mee Ari’s droom

We zoeken sponsoren voor een wandeluitdaging, zodat we Ari kunnen helpen haar dromen waar te maken.

 

Hallo

In onze vrienden- en kennissenkring is Ari geen onbekende. Negen jaar geleden stelde men na tal van onderzoeken de zeldzame ziekte MLD, metachromatische leukodystrofie, vast.  Dat is een stofwisselingsziekte waarbij zenuwcellen worden aangetast. 

Vorig jaar werd bij Ari een snellere achteruitgang vastgesteld waardoor ze nu volledig rolstoelafhankelijk is.

Dit zorgt ervoor dat voortdurend mee-evolueren in Ari’s niet meer kunnen nodig is, huis aanpassen, auto aanpassen, levensstijl aanpassen, dromen bijsturen,..

Maar dit zijn natuurlijk dure aanpassingen en hiermee zijn we er ook helemaal nog niet.

Inmiddels werd het huis aangepast, een minibus werd aangeschaft om haar comfortabel te kunnen vervoeren… Tot kort geleden tilden men Ari telkens van in haar rolstoel in de wagen, dit werd moeilijker en moeilijker.  

Ari is een sociale meid, ze gaat naar Akabe van Scouts Roeselare en gaat zwemmen bij G-zwemclub BOAS. Zwemmen is voor Ari niet louter ontspanning, maar ook een manier om haar spieren soepeler te maken en te houden. Zwemmen is de enige manier om zelfstandig te bewegen. 

Een zwembadlift wordt nu noodzakelijk om Ari van haar rolstoel in het water te heffen en vice versa.  We willen deze zwembadlift zowel gebruiken in BOAS tijdens het schooljaar als thuis in de zomermaanden. Deze zwembadlift zou zeer nuttig zijn voor Ari, maar ook andere rolstoelafhankelijke kinderen, jongeren en volwassenen bij BOAS Roeselare. Deze zwembadlift kunnen aanschaffen is onze droom!  Zonder uw hulp is het voor ons onmogelijk. 

Maar er is meer: Ari heeft een persoonlijke droom. Ze wordt dit jaar 16 en wil supergraag naar New York om dat te vieren. Deze uitstap met zorgverpleegkundige en haar beste vriendin, die Ari er natuurlijk bij wil, is financieel niet haalbaar gezien de eerder vernoemde dringende investeringen, waarvan er reeds een deel zelf gefinancierd werden. 

We willen helpen Ari haar droom te verwezenlijken!!

Maar dat willen we niet zomaar doen door mensen te vragen ons financieel te steunen, we willen daar graag zelf ook een uitdaging aan koppelen:

We gaan stappen zetten voor Ari!  We willen dat figuurlijk doen door die zwembadlift en de reis naar New York, maar we gaan ook letterlijk stappen zetten voor Ari. 

Op 21/22 Juni 2024 is er de 43ste nacht van Vlaanderen in Torhout, daar willen verschillende mensen de 42km wandelen voor Ari en zich dus laten ‘sponseren’.

Enkele vrienden en vriendinnen van Ari, waarvan sommigen ook met een (neuro-)motorische beperking, willen terzelfdertijd 10 kilometer stappen om haar te steunen. 

Wil jij ook helpen de dromen van Ari waar te maken, aarzel dan niet om de wandelaars aan te moedigen door deze actie te steunen!

We hebben het doel op 15000 euro gezet, hiermee kunnen we zowel de zwembadlift als de reis naar Amerika bekostigen. 

De kosten stoppen daar natuurlijk niet, maar hierdoor zouden grote stappen voor Ari kunnen gezet worden; 

Ari en haar familie zal je alvast zeer dankbaar zijn.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/03/2024 gestart
3241x bekeken

Actie georganiseerd door:

Dimitri Deflo

Dimitri Deflo

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/03/2024 gestart
3241x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog