Manipa Thai Food

Manipa Thai Food
Deel deze actie via:

Steun voor ons Thai/Sushi restaurant na de grote problemen wegens corona en de hoge energiekosten.

 

Op 1 Mei 2019 startten we een nieuwe zaak in het centrum van Assenede. Een Thais restaurant waar we klanten kregen vanuit de wijde omtrek. 

De eerste tegenslag was corona na pas 9 maanden geopend te zijn. We bleven ons inzetten met Take-Away en gratis Leveringen aan huis. 

Tijdens de corona periode is ons koffie apparaat van Pelican Rouge defect gevallen, wij belden steeds maar de technieker kwam steeds niet af. Onze vernieuwde toog had brandplekken van het toestel. Dit eindigde op de rechtbank waar nu ook nog eens hoger beroep is voor aangetekend.

Na de corona kwamen onze klanten vrij snel terug alhoewel velen nog schrik hadden om op restaurant bezoek te komen. Wat we ook merkten was dat de mensen minder spendeerden dan voor corona.

Wij volgden alle corona maatregelen goed op. Tot ikzelf even achter de bar stond en men mondmasker even naar beneden had gezet om iets te drinken kwam er een inspectie op de maatregelen. Ik zette men mondmasker  terug op de correcte manier maar toch kreeg ik hiervoor een boete. Ik heb dit nog aangekaart aan hogere instanties maar een ambtenaar heeft altijd gelijk. De klanten op dat moment begrepen er zelf niks van.

In het najaar van 2022 ben ik ongelukkig te val gekomen en had men enkel op 3 plaatsen gebroken. Hierdoor kon ikzelf men zaak niet meer controleren en moest ik bepaalde zaken uit handen geven. Zo zijn er tal van betalingen blijven liggen waar nu boetes en torenhoge intresten bijkomen.

Ondertussen hebben we de zaak ook uitgebreid met een mooi sushi aanbod om ons aanbod nog aantrekkelijker te maken.  Maar ook nu komt er een zware tegenslag door de energiecrisis. 

Wij hopen dat we met deze steunactie de kans krijgen ons leven terug op de rails te krijgen. 

Heb reeds verschillende familie leden en vrienden om hulp gevraagd maar helaas.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/02/2023 gestart
109x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Cedric Bekaert

Cedric Bekaert

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/02/2023 gestart
109x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog