5 JAAR 'MONASTIC ZEN TRAINING' PLUM VILLAGE

5 JAAR 'MONASTIC ZEN TRAINING' PLUM VILLAGE
Salila en Suzanne

GRAAG HELPEN WE JAMIE HAAR STUDIESCHULD HIERVOOR AF TE LOSSEN

 

Dit is Jamie Kampinga (27) op Plum Village met Sister Chan Khong. Plum Village is een Zen Boeddhistisch Klooster opgericht door Thich Nhat Hanh, bekend en geliefd door velen over de hele wereld. Thay, zoals hij ook wel wordt genoemd, was een groot vredesactivist en maakte het Zen Boeddhisme toegankelijk voor iedereen in de vorm van Mindfulness. Hij droeg zijn boodschap van vrede en ‘leven in aandacht’ uit over de hele wereld. Zo heeft hij miljoenen mensen geïnspireerd, waaronder Jamie. 

Jamie is zelfs zo geïnspireerd geraakt dat ze graag voor 5 jaar wil intreden op Plum Village om in zijn traditie opgeleid te worden, haar Boeddha-natuur te ontdekken en zijn boodschap van vrede en ‘leven in aandacht’ te verwezenlijken en te delen met anderen. Door haar zang en musical achtergrond verheugt zij zich erop om ook haar stem hiervoor in te kunnen zetten en deze vanuit devotie verder te ontwikkelen. 

Het enige dat haar vertrek nog doet wachten, is het aflossen van haar studieschuld. Je mag namelijk niet intreden als je nog schulden hebt. Ook al werkt ze hier hard aan, toch zal dit nog geruime tijd in beslag nemen.  

We vinden het zo moedig van Jamie dat ze bereid is om haar hele leven hiervoor om te gooien dat we haar graag een steuntje in de rug willen geven met deze actie en haar willen helpen om haar studieschuld af te lossen.

Bewustzijn is zo nodig, vooral in deze tijd, vandaar Jamie's wens.

Wil je ons helpen haar wens te realiseren? 

Elke gift hoe klein of groot dan ook is van harte welkom en wordt ontzettend gewaardeerd!

alvast heel veel dank!

Salila en Suzanne 

Zenvrienden op de Weg

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/04/2023 gestart
3175x bekeken

Actie georganiseerd door:

Salila en Suzanne

Salila en Suzanne

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/04/2023 gestart
3175x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog