"Karel Verdient Onze Steun: Doe Mee!"

"Karel Verdient Onze Steun: Doe Mee!"
Fam. Van Severen - Fam. Van Cauwenberghe
Deel deze actie via:

"Toon liefde voor Karel: Help hem in zijn strijd tegen darmkanker en blijf zijn avonturen steunen. Jouw donatie maakt het ver

 

Lieve vrienden en medemens,

Het is tijd om onze diepste waardering en steun te betuigen aan een buitengewone persoon, Karel. Karel staat bekend om zijn onbreekbare geest, grenzeloos doorzettingsvermogen en een hart van puur goud. Zijn passie voor sport, hardlopen, zumba, en zelfs zijn legendarische fietstochten van Gent naar Oostende en weer terug, evenals zijn inspirerende pelgrimstocht naar Santiago de Compostela, dit alles zonder enige elektrische hulp, getuigt van zijn ongelooflijke vastberadenheid.

Karel is echter meer dan alleen een sportliefhebber. Als schrijnwerker en klusjesman heeft hij altijd klaargestaan om anderen te helpen. Op de meest kritieke momenten in het leven van anderen lijkt hij een ingebouwde radar te hebben die hem naar hen leidt. Op dat moment denkt hij niet meer aan zichzelf en stelt hij zich volledig beschikbaar voor iedereen die zijn hulp nodig heeft.

Geld was nooit de drijfveer voor Karel. Maar nu is het onze beurt om iets terug te doen. Karel, op 80-jarige leeftijd, strijdt moedig tegen darmkanker. De kosten van zijn medicatie zijn aanzienlijk en met zijn bescheiden pensioen kan hij dit niet lang volhouden. Daarom roepen we vandaag iedereen op om samen te komen en Karel te ondersteunen, net zoals hij ons in het verleden heeft geholpen.

Laten we tonen dat we om Karel geven. Elke bijdrage, hoe klein ook, zal een enorm verschil maken in het leven van deze uitzonderlijke man. Laten we Karel helpen.

Doneer vandaag nog en help ons Karels strijd tegen darmkanker te ondersteunen, zodat hij zijn pelgrimstochten en avonturen kan blijven koesteren. Samen kunnen we het verschil maken. Laten we Karel weten dat hij niet alleen staat in deze uitdagende tijd.

Dank je wel voor jullie vrijgevigheid en medeleven.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/09/2023 gestart
658x bekeken

Actie georganiseerd door:

Fam. Van Severen - Fam. Van Cauwenberghe

Fam. Van Severen - Fam. Van Cauwenberghe

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/09/2023 gestart
658x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog