Van droom naar nachtmerrie voor Aquafauna Pekela door enorme brand..

Van droom naar nachtmerrie voor Aquafauna Pekela door enorme brand..
Kimberley Kapper

Help AquaFauna uit de brand. Op 21 september 2022 ging het levenswerk in vlammen op... Nu blijkt de schade niet verzekerd..

 
0 € récoltés

In de brand..

Op 21 september 2022 sloeg het noodlot toe voor Aquafauna in Nieuwe Pekela. Een enorme brand heeft het bedrijfspand volledig verwoest, maar ook het leven van Marianne en mijn vader Klaas. Niet alleen is het levenswerk van Marianne letterlijk in vlammen opgegaan, het pand bleek ook niet verzekerd te zijn..

Hoezo niet verzekerd?

Aquafauna is in 2005 door Marianne en haar ex-partner opgestart. In 2020 zijn ze uit elkaar gegaan en heeft Marianne de zaak alleen verder gerund. Een ontzettend drukke en intensieve periode waarin alles op haar schouders terecht kwam, ook de administratie. Het vertrouwen dat de verzekering geregeld was bleek ongegrond en dus komt er geen schadevergoeding.

Uit de brand..

Wie kent het gezegde “In de brand, uit de brand” nou niet? Die vlieger gaat in dit geval dus niet op.. Toch wil ik mijn vader en Marianne graag helpen en heb daarom deze crowdfunding actie opgezet. Hopelijk kunnen we hiermee de schade een klein beetje verminderen en kunnen zij zonder schulden het leven weer opbouwen.

 

Help je mee? Doneer dan hier!

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 22/09/22
Vu 12511x

Campagne organisée par:

Kimberley Kapper

Kimberley Kapper

 
0 € récoltés

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 22/09/22
Vu 12511x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Feu Entreprises Calamité
Rapporter un abus