Internetradio Anderz-Radio

Internetradio Anderz-Radio
Henri Seepers

Beste mensen, Ik wil graag mijn verhaal met jullie delen.

 

Beste lezer toekomstige luisteraar,
Deze Steunactie staat vanaf 5 december 2023 online. Wij willen nogmaals alle donateurs van harte bedanken voor hun donatie en het vertrouwen in onze droom, wens om een eigen Radiostation op te starten. Ook met een klein bedrag komen we stapje voor stapje steeds dichterbij ons doel.  Mocht u ons willen steunen uw gift is van harte welkom. Mocht u ons op een andere manier van dienst willen zijn we horen graag van u.

WAT IS ER NOG NODIG, EN WAAR WORD U DONATIE VOOR GEBRUIKT:

  1. We zullen in de toekomstige studio glasvezel aanleggen voor een goede stabiele radiosignaal.
  2. De studio heeft nog een studiomeubel nodig
  3. De aanvraag van de  uitzend licentie's deze zijn voor beginnende Radiostations zogoed als niet te betalen.
  4. Een Broadcast mengtafel, en overige apparatuur
  5. Het bouwen van een goede website/ app

De Wens, De Droom, De Nachtmerrie
Henri Seepers heeft al vanaf 1997 de wens, droom om een eigen Radiostation op te zetten (Anderz-Radio) Hij heeft in het verleden diverse Apparaten  aangeschaft om te kunnen starten met een online radiostation. Echter liep het allemaal anders. In de nacht van 24 op 25 november 2020, werd de woning van Henri en zijn broer doelwit. Van een stel criminelen die een brandbom en een explosief hun woning in gooiden (Dit door dat hun ex werkgever een fruitbedrijf uit Hedel werd afgeperst door deze criminelen, en om dat het Openbaar Ministerie een lijst met adresgegevens van (Ex) medewerkers van het bedrijf liet uitlekken/kwijtraakten) Het liep volledig uit de hand de broers konden op het nippertje hun woning verlaten. Helaas was hun woning en al hun persoonlijke bezittingen niet meer te redden.

Naast alle persoonlijke bezittingen en spullen van hun overleden ouders, ging ook de complete muziekcollectie verloren, evenals alle apparatuur die Henri wilde gebruiken voor het opzetten van zijn eigen radiostation. Een tweedehands Broadcast-mixer, twee minidisc-spelers, een broadcast-microfoon en andere benodigdheden gingen in vlammen op.

STEUNACTIE ❤️
In Dec 2023, drie jaar na strijden om hun privéleven weer enigszins op orde te krijgen, heeft Henri besloten om zijn droom van het starten van zijn eigen radiostation niet op te geven. Hij heeft een crowdfunding opgezet en er zijn al aardig wat mensen die hebben gedoneerd en hem steunen om zijn droom te realiseren. Help je ook mee om deze crowdfunding tot een succes te maken en Henri zijn droom werkelijkheid te laten worden?
 

De naam van het Radiostation is: 

"Anderz-Radio" 

Inmiddels zijn er Non-stop uitzendingen gestart. via: https://anderz.caster.fm   In de loop van maart 2024 hopen we te gaan starten met gepresenteerde programma's. wij streven er na om straks 24/7 uit te mogen gaan zenden. En dan met namen muziek die je weinig of niet hoort op de mainstream stations. Maar voor het zover is moet er nog veel gebeuren. Wij hopen dan ook dat we op je steun kunnen en mogen rekenen? 

Hartelijk dank namens het hele team van Anderz Radio.

Henri Seepers

Deze tekst is geüpdatet  maandag 5 februari  2024

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/12/2023 gestart
1275x bekeken

Actie georganiseerd door:

Henri Seepers

Henri Seepers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/12/2023 gestart
1275x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog