In het zonnetje zetten van Coach / Trainer van Basketbal (Vrijwilliger)πŸ€πŸ”…

In het zonnetje zetten van Coach / Trainer van Basketbal (Vrijwilliger)πŸ€πŸ”…
M. de Jong

Al 4+ jaar coach/trainer bij Basketbal. Helpt bij ontwikkeling skills, maar ook positieve invloed op kinderen, mindset e.d.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Laten we een uitzonderlijke persoon in het zonnetje zetten! Bij onze basketbalclub hebben we het geluk een coach en trainer te hebben die al meer dan 4 jaar met hart en ziel bij onze jeugdteams betrokken is. Hij begon met de jongste spelers, X10 en X12, en heeft hen niet alleen basketbalvaardigheden bijgebrachtπŸ€, maar ook belangrijke levenslessen over doorzettingsvermogen en mentaliteit.πŸ’ͺπŸ‘Š

Wat deze coach echt bijzonder maakt, is zijn grenzeloze toewijding. Hij staat vier dagen per week op het veld, geeft trainingen, coacht wedstrijden en doet dit allemaal op vrijwillige basis. Zelfs nadat hij vorig jaar zijn enkel had gebroken, stond hij de volgende dag weer op het veld, omdat zijn team voor hem op de eerste plaats komt.

Laten we ook zijn partner niet vergeten, die al vier jaar lang naast hem staat en eveneens haar tijd en energie inzet om de jeugd te ondersteunen, zowel op als buiten het veld. Samen vormen ze een onmisbaar duo binnen onze club.

Met deze crowdfundingactie willen we iets terugdoen voor deze fantastische coach en zijn partner. Elke bijdrage die we ontvangen, draagt bij aan het laten zien van onze dankbaarheid voor hun onzelfzuchtige inzet. Ze gaan op vakantie dus wellicht kunnen wij voor een zakcentje zorgen. Laten we samen laten zien hoezeer we hun werk waarderen! Jouw steun wordt enorm gewaardeerd!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15/04/2024 gestart
42x bekeken

Actie georganiseerd door:

M. de Jong

M. de Jong

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15/04/2024 gestart
42x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog