Help jij me vliegen?

Help jij me vliegen?

Help me om mijn droom als helikopterpiloot waar te maken - jouw steun maakt het verschil!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik heb een grote droom - ik wil fulltime helikopterpiloot worden. Maar deze droom is niet goedkoop en zonder financiële steun van jullie, donateurs en mede-avonturiers, lijkt het onbereikbaar. Ik kom niet uit een rijke familie, maar ik geef niet op. Ik geloof in de kracht van gemeenschap en daarom vraag ik nu jouw hulp.

Met jouw donatie kan ik mijn passie voor het vliegen volgen. Het behalen van mijn PPL (Private Pilot License) en CPL (Commercial Pilot License) is een grote investering, maar met jullie steun kan ik mijn droom verwezenlijken.

Ik waardeer elke bijdrage, groot of klein, enorm. En om mijn dankbaarheid te tonen, wil ik iets speciaals doen voor degenen die mijn fundraising ondersteunen. Onder alle donateurs zal ik een exclusieve vlucht verloten, waarbij ik jou (en ja familie?!) in een luxe helikopter meeneem voor een onvergetelijk avontuur in de lucht. Een unieke ervaring die je voor altijd bij zal blijven!

Of je nu een paar euro kunt missen of een grotere donatie wilt doen, elke bijdrage brengt me dichter bij het verwezenlijken van mijn droom. Samen kunnen we de lucht doorklieven en grenzen verleggen.

Laten we deze reis samen maken. Jouw steun maakt het verschil en helpt me om mijn droom als helikopterpiloot waar te maken.

 

Dankjewel en ik wens je een hele mooie dag!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/06/2024 gestart
22x bekeken

Actie georganiseerd door:

Björn Huisman

Björn Huisman

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/06/2024 gestart
22x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hobby Wens
Misbruik melden