Help Furiosa naar Cork!

Help Furiosa naar Cork!
Deel deze actie via:

Cork International Choral Festival

 

Het dameskoor Furiosa mag eind april 2023 deelnemen aan het International Choral Festival in Cork, zowat de Nations League in de koormuziek. Samen met nog 10 andere internationale topkoren zullen we strijden voor de hoogste muzikale eer. 

Als laagdrempelige vereniging willen wij iedereen met zangtalent de kans geven om in ons koor mee te zingen. We vragen geen lidgelden om de instap zo democratisch mogelijk te maken. Het koor is er de voorbije jaren in geslaagd om haar plekje te veroveren op de internationale competitiescène, maar voor echt verre trips hebben we echt jouw financiële steun nodig ….

Help ons de reiskosten deels te dekken door een bedrag naar keuze te storten. Op die manier zorgen we ervoor dat de zangeressen van Furiosa niet het volledige bedrag (ca. € 1.000 per persoon) uit eigen portefeuille hoeven te betalen en kunnen we onze laagdrempelige missie bewaken! Deze zangers zijn vaak studenten en starters die dankbaar zijn voor elke euro die hen ondersteunt om hun fantastische hobby op dit hoogste niveau te kunnen blijven uitvoeren.

Alle beetjes helpen, en eeuwige dank wordt je verzekerd! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29/11/2022 gestart
1203x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Arte Musicale - Furiosa

Actie georganiseerd door:

Steve De Veirman

Steve De Veirman

 
Actie loopt tot 25/04/2023

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29/11/2022 gestart
1203x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog