Comfy Kamer voor Kleine Kanjer

Comfy Kamer voor Kleine Kanjer

Inzamelactie om een eenpersoonskamer in het ziekenhuis te financieren bij de bevalling

 

Lieve vrienden

Bij de bevalling van onze Louis verbleven we in een gedeelde kamer. Helaas was dit, in combinatie met COVID toen, echt een helse ervaring. Arno was ziek geworden, moest in quarantaine en mocht zijn pasgeboren zoontje niet eens komen zien. Louis en ik waren helemaal alleen en sliepen op die drie dagen en nachten misschien drie uurtjes in totaal per nacht, en dat nog niet eens aan één stuk. Dat was zijn schuld niet, maar met twee pasgeborenen op één kamer, je kan je het geween en gekrijs al voorstellen. Daarbij waren de verpleegsters, kinderartsen en vroedvrouwen wel allemaal heel lief en behulpzaam, maar je had wel echt geen enkel uurtje eens rust, met al dat volk dat om het halfuur naar een van de kindjes of mama's kwam kijken. 

Nu we in verwachting zijn van ons tweede boeletje, nu dat Louis een klein broertje verwacht, hadden we gehoopt om deze keer een eenpersoonskamer te kunnen nemen, zodat we ons gezinnetje de nodige rust kunnen gunnen in die eerste dagen. Helaas wordt dit met de erelonen en onze gewone hospitalisatieverzekering toch een hele dure affaire. 

We willen jullie dus vragen om, in plaats van cadeautjes of etentjes of wat dan ook te geven voor ons op onze verjaardagen, of jullie het zien zitten om een klein centje opzij te zetten om die kamer te kunnen betalen. Bij de standaard berekening van de kosten, komen we aan een schatting van rond de €1400. We zetten hiervoor uiteraard ook zelf wat centen opzij, maar alle hulp zal zeker welkom zijn. 

Wij, Arno, Emilie, Louis en binnenkort Baby 2, zullen jullie hiervoor echt eeuwig dankbaar zijn. 

Alvast een dikke merci van ons alle drie, bijna vier

❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/06/2024 gestart
78x bekeken

Actie georganiseerd door:

Emilie Segers

Emilie Segers

 
Actie loopt tot 30/11/2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/06/2024 gestart
78x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog