Steun voor Belle

Steun voor Belle

Help je mee om Belles zware operatie mogelijk te maken?

 

Belle is mijn rescue Golden Retriever van 5 jaar oud. Ze kwam bij me terecht toen ze anderhalf jaar was. Sindsdien is ze mijn steun en toeverlaat, mijn maatje, mijn drive. Ze trok me naar buiten tijdens een hele zware periode in mijn leven. Ze bracht structuur in mijn dagen en heeft een groot aandeel in mijn herstel.

Belle is een vrolijke meid met een gouden karakter.

Vorige week sloeg het noodlot echter toe. Belle was al een paar dagen lusteloos en moe. Ze at bijna niets, wandelde minder enthousiast en het dagelijkse speelmomentje met haar maatje kostte haar plots teveel energie. Zondagavond kreeg ze ook ademnood. Een bezoek aan de dierenarts bracht slecht nieuws: Belle is ernstig ziek. Maar het was niet meteen duidelijk wat er precies aan de hand was. 

Na verschillende (dure) onderzoeken (RX, CT-scan, hospitalisatie) kwam het verdict: er heeft zich een enorm groot abces gevormd in haar borstholte. Dat verdrukt haar longen waardoor ze continu in ademnood verkeert.

Enkel een operatie kan dit oplossen. Medicatie is niet opgewassen tegen dit abces. De operatie kost op zich 3500 euro, zonder de nazorg en de reeds uitgevoerde dure onderzoeken. Dit kan ik niet alleen dragen.  

Zonder operatie zal het vocht en de massa van het abces haar longen helemaal verdrukken en sterft ze door verstikking.

Maar met de operatie wordt Belle terug de vrolijke en speelse meid van voordien en kan ze hopelijk nog vele jaren verder. 

Wil je me helpen om mijn lieve maatje in leven te houden? Ze verdient deze kans. Elk steuntje is welkom. 

Hartelijk dank en pootje van Belle 🐾

Tilly

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 27/07/23
Vu 1724x

Campagne organisée par:

Tilly Van de Veire

Tilly Van de Veire

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 27/07/23
Vu 1724x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Soins Animaux Santé
Rapporter un abus