Altviool voor Mattijs

Altviool voor Mattijs
Mattijs Roelen

Help mij deze mooie altviool aan te schaffen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Deze mooie altviool kruiste eerder onverwacht in april 2024 mijn pad. Met een klankkast van 40,5 cm is het een voor mij wat kleiner instrument, hoe dan ook is het een groot plezier om op te spelen. De heldere klank met een mooie diepte en prachtige, rijke boventonen deden me verliefd worden op dit instrument. Een nieuwe dimensie op vlak klank dient zich aan, ook het fysiek voelen van de trillingen van dit instrument zorgt voor een hele nieuwe ervaring. Het gevoel te mogen deel uitmaken, te mogen passeren in het leven van deze altviool, is zeer bijzonder. Een 300 jaar oud kunstwerk dat nog steeds als werktuig kan dienen.

Met deze altviool wil ik mezelf verder ontwikkelen, als muzikant en als mens. Een instrument dat gevoeligheid en eerlijke emotie kan laten klinken. Orkestmuziek, kamermuziek, solomuziek,... Ook meditatieve improvisaties en helende klankenreizen mogen door deze klankkast passeren. 

Een waardevol instrument kost natuurlijk heel wat geld en alle beetjes helpen, met deze intentie zet ik deze actie op om dit instrument te kunnen aanschaffen. Elke kleine en grote bijdrage is waardevol.

Alvast bedankt!

www.mattijsroelen.be

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/05/2024 gestart
75x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mattijs Roelen

Mattijs Roelen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/05/2024 gestart
75x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog