Wellness voor woefjes: Help ons bij de aanschaf v/e ozon spa bad voor

Wellness voor woefjes: Help ons bij de aanschaf v/e ozon spa bad voor

Help ons bij de aanschaf v/e spa bad voor honden, geschikt voor zowel kleine als middelgrote honden voor ultieme verzorging

 

Lieve hondenliefhebber,

Bij Absolutely Pawfect Trimsalon streven we ernaar om elk bezoek voor jouw trouwe viervoeter een ontspannen en verzorgende ervaring te maken. Onze boetiek en trimsalon staan al bekend om onze liefdevolle behandelingen, maar we willen nog een stap verder gaan: met jouw hulp kunnen we iets bijzonders toevoegen – een Ozon Milky Spa Bad voor honden!

Waarom een Ozon Milky Spa Bad? Dit speciale bad biedt tal van voordelen voor de huid en vacht van honden, zoals het diep reinigen, hydrateren, en het bevorderen van een gezonde glans. Bovendien werkt ozon therapeutisch: het helpt bij huidproblemen, allergieën en draagt bij aan het algehele welzijn van je hond. Met deze nieuwe behandeling kunnen we honden een luxueuze, spa-achtige ervaring geven die ze verdient, en die hun gezondheid ten goede komt.

Hoe kun jij helpen? 

We hebben jouw steun nodig om deze droom werkelijkheid te maken! Door te doneren aan onze crowdfundingactie, help je ons de benodigde apparatuur aan te schaffen. Jouw bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij het realiseren van de Ozon Milky Spa Bath bij Absolutely Pawfect.

Wat krijg je ervoor terug? 

Naast onze eeuwige dankbaarheid, hebben we twee mogelijkheden uitgewerkt:

  1. Je kan een vrije bijdrage doen waarna je je registreert om dit bedrag in de vorm van een kortingsvoucher gedurende een jaar in te wisselen bij de reservatie van een sessie in het spa bad of de aankoop van een abonnement in het spa bad. (Registreer je door een e-mail te zenden naar absolutelypawfectbelgium@outlook.be ovv. je voornaam + familienaam + steunactie).
     
  2. Je kan een vrijwillige bijdrage doen waarbij je niks terug verwacht.

Doe mee en maak een verschil voor de honden van onze community! 

Met jouw steun kunnen we van het trimsalon bij Absolutely Pawfect een nog bijzonderdere plek maken, waar elke hond in de watten wordt gelegd met de nieuwste spa-technieken. 

Samen creëren we een plek waar honden niet alleen verzorgd worden, maar zich ook compleet ontspannen kunnen voelen.

Daarnaast geven we onder alle donateurs één gratis luxe behandelingssessie in de nieuwe ozon spa weg van zodra we het benodigde bedrag bereikt hebben. Houd dus zeker de updates van deze actie in de gaten om te weten te komen of jij de gelukkige winnaar bent!

Steun ons vandaag nog!

Hartelijke groet, team Absolutely Pawfect

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 4 days ago
Viewed 413x

Fundraiser organised for:

Absolutely Pawfect

Absolutely Pawfect

Hondenboetiek en trimsalon in Zottegem

Fundraiser organised by:

Magalie Aspeele

Magalie Aspeele

 

Donations

 
Show all donations
Started 4 days ago
Viewed 413x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care Animals Business
Report abuse