Toneelvereniging Grembergen zoekt nieuwe zaal!

Toneelvereniging Grembergen zoekt nieuwe zaal!
De Vlaamse Kring

Na 92 jaar cultuur brengen in onze vertrouwde zaal zijn we verplicht om een nieuwe locatie te zoeken en opnieuw in te richten

 

"Steun de Vlaamse Kring Sint-Lutgardis! Op 31 maart 2023 nemen we afscheid van onze vertrouwde zaal Uilenspiegel. De plek waar Grembergenaren en andere liefhebbers jaren konden genieten van toneel, comedy, kooroptredens, feestjes, tentoonstellingen en ga zo maar door. De zaal was -samen met het café- het kloppend hart van Grembergen. 

We vonden intussen een nieuwe locatie in voormalig café 't Ros Beiaard. Ons nieuwe pand heeft veel potentieel, maar er is nog veel opknapwerk. Om toneel en andere podiumoptredens mogelijk te maken, willen wij investeren in een energiezuinige technische installatie: geluidsinstallatie, theaterspots en sturing, projectie… .

Aan deze investering in onze toekomst hangt een heus prijskaartje vast waar onze vereniging alleen niet kapitaalkrachtig genoeg voor is. 

We hopen €25000 in te zamelen om ons doel te bereiken en jouw steun is van onschatbare waarde. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel om van deze plek een nieuwe spil van het Grembergse verenigingsleven te maken.”

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 17/03/23
Viewed 6182x

Fundraiser organised for:

Uil en Spieghel

Fundraiser organised by:

De Vlaamse Kring

De Vlaamse Kring

 

Donations

 
Show all donations
Started on 17/03/23
Viewed 6182x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog