Steun voor Kenny met pancreaskanker!

Steun voor Kenny met pancreaskanker!
Dana Bervoets
Share this fundraiser via:

Helaas is de kanker niet meer te genezen! Elk centje is voor een mooi moment en de uitvaart later.

 

Dag, 

Mijn naam is Dana,.ik ben de zus van Kenny. Kenny is net 41 jaar en heeft de diagnose gekregen van pancreaskanker met uitzaaiingen. Dit na maar liefst 3 jaar ziek zijn zonder duidelijke diagnose. Het enige wat ze nog kunnen doen is chemotherapie om hem nog een beetje langer hier bij ons te kunnen houden.

Omdat we willen dat Kenny zijn resterende tijd zonder geldzorgen kan besteden heb ik deze steunactie opgericht.  Het enige wat hem staande houdt is zijn oogappeltje Janaicka. We willen dat hij nog samen met haar en met ons fijne herinneringen kan maken. Ook zullen de centjes dienen voor de uitvaart aangezien Kenny op zijn jonge leeftijd niet heeft nagedacht over een verzekering hiervoor, en nu niet meer in aanmerking komt ervoor. 

Elk eurootje is meegenomen dus we zijn echt heel blij met elke storting. Want kanker is 1 ding maar lang niet alle kosten worden vergoed. Hij krijgt nu terug van het laatste jaar aan ziekenhuisrekeningen maar het is al 3 jaar bezig. 3 jaar niet kunnen gaan werken, heel dure medicatie, benzine naar het ziekenhuis, geld voor de parking. Noem maar op. Lotgenoten zullen weten waarover ik spreek. 

Bedankt alvast! 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 10/06/23
Viewed 2714x

Fundraiser organised by:

Dana Bervoets

Dana Bervoets

 

Donations

 
Show all donations
Started on 10/06/23
Viewed 2714x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care Medical Funeral
Report abuse