Sponsoring kosten zonnepanelen voor dierenasiel vzw het Dierenthuisje

Sponsoring kosten zonnepanelen voor dierenasiel vzw het Dierenthuisje
Myriam Lepeire
Share this fundraiser via:

43.000 euro voor de aanleg van zonnepanelen.

 

 

Even voorstellen. Vzw Het Dierenthuisje is een opvang voor dieren die vanwege verwaarlozing, mishandeling, ouderdom, medische problemen nergens anders terecht kunnen. Hier geen kooien, wel een uitgestrekt groen kader waar blije dieren vrij rondlopen. Voor zij die nog in aanmerking komen voor adoptie wordt een gouden mandje gezocht, de anderen blijven de rest van hun leven bij het Dierenthuisje waar ze in de watten worden gelegd door bezielers Sonja en Peter die hun leven volledig aan de dieren wijden.

Verspreid over het terrein bevinden zich de verblijven, mooie chalets. In de winter moet alles verwarmd worden, wat in deze dure tijden onhoudbaar is. Zodoende zag het Dierenthuisje zich verplicht tot de installatie van 97 zonnepanelen. Binnen twee jaar reeds zal deze beslissing al lonen. Maar intussen is er een gigantische rekening die betaald moet worden. Zonder hulp is dit onmogelijk. Daarom hopen we te mogen rekenen op de steun van oprechte dierenvrienden, zodat onze dieren die al meer dan genoeg hebben doorgemaakt niet in de kou moeten zitten.

Het Dierenthuisje heeft een schrijnend gebrek aan vrijwilligers. Mensen die wat van hun vrije tijd aan het goede doel willen besteden zijn van harte welkom.i

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 14/12/22
Viewed 1132x

Fundraiser organised for:

Vzw het Dierenthuisje

Vzw het Dierenthuisje

Fundraiser organised by:

Myriam Lepeire

Myriam Lepeire

 

Donations

 
Show all donations
Started on 14/12/22
Viewed 1132x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Foundations Club
Report abuse