Ontmoetingsreis oeganda 🇺🇬

Ontmoetingsreis oeganda 🇺🇬
Willem Louwsma
Share this fundraiser via:

opleiding voor één van de verpleegkundigen

 

hey hallo Van 10 – 18 februari 2023 ga ik met een werkgroep van de Gasthuiskerk op een ontmoetingsreis naar onze zuster gemeente in Lukomera – Oeganda. Tijdens deze week Gaan we kennis maken met het voorgangersechtpaar Paul en Damalie Zziwa en veel gemeenteleden.
Op het terrein van de school staat ook een klein kliniekje. Hier kunnen de studenten van de school naar toe maar ook de dorpsbewoners. Eén van de mannelijke verpleegkundigen is de “kraam man/mens”. Ze willen daar graag een scanapparaat zodat ze direct al bij patiënten kunnen bekijken wat het probleem is. Nu moeten ze altijd doorsturen naar een grotere plaats en dat lukt niet altijd. Er zou eerst een opleiding voor één van de verpleegkundigen nodig zijn voordat er een apparaat kan worden aangeschaft. De opleiding duurt een half jaar en daarvoor moet degene naar Kampala en daar dus een halfjaar verblijven. Kosten 

image010.jpg

voor dat halfjaar ongeveer € 3600.

Hoop dat jullie er aan mee willen en kunnen bijdragen. Alles is welkom. Ook kinderboeken in het Engels maar ook evt kinderboeken met plaatjes.

Geld komt regelrecht terecht bij de kliniek zonder tussen personen. 

Alvast bedankt 

Gr willem louwsma jr. 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 04/11/22
Viewed 411x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Willem Louwsma

Willem Louwsma

 

Donations

 
Show all donations
Started on 04/11/22
Viewed 411x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog