Nieuwe heupen voor Bowie

Nieuwe heupen voor Bowie

Heupprotheses voor cavaliertje Bowie

 

Lieve lieve mensen

Mijn naam is Wendy en ik heb samen met mijn man Bowie gekocht na ons zoveelste miskraam. Hij is mijn lichtpunt in een heel moeilijke tijd, mijn grote steun en toeverlaat en doet me terug lachen. Maar hij is een echt zorgenkindje…


In juli 2022 is vastgesteld dat Bowie (geboren op 12/11/2021) elleboog- en heupdysplasie heeft. In oktober 2022 is hij geopereerd aan beide ellebogen. Sindsdien gaan we op regelmatige basis naar de fysiotherapeut voor manuele therapie, lasertherapie en acupunctuur. 

Midden september 2023 is hij naar de neuroloog geweest omdat hij vaak bibberde ter hoogte van zijn rug en achterpoten. Na MRI  is gebleken dat dit veroorzaakt wordt door pijn tengevolge van zijn slechte heupen. Sindsdien krijgt hij extra pijnmedicatie en werd de fysiotherapie opgedreven. 

Conclusie: We moeten zijn beide heupen laten opereren... Hij krijgt rechts een volledige nieuwe heup op 2/5/2024. Kostprijs: 5000 euro per heup. De lange revalidatie is hier niet bijgerekend. Bowie verdient een pijnvrij leven want we willen hem nog heel lang bij ons hebben.

Wie wil ons helpen? 

Alvast bedankt voor jullie hulp en stevige poot van Bowie
 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 18/09/23
Viewed 617x

Fundraiser organised by:

wendy de coster

wendy de coster

 

Donations

 
Show all donations
Started on 18/09/23
Viewed 617x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals
Report abuse