Jeff tegen MS, mijn weg naar Rusland!

Jeff tegen MS, mijn weg naar Rusland!
Share this fundraiser

Mijn stamcel behandeling in Rusland om MS te bestrijden.

1619 donations
94%
€ 60787 of € 65000 raised

Hallo lieve mensen,

Ik ben Jeffrey van der Sloot, 30 jaar jong en ik heb MS.  Ik woon samen met mijn lieve vriendin en zoontje van 1 jaar in Schiedam.

In februari dit jaar is bij mij helaas ‘letterlijk’ de grond compleet onder mijn voeten vandaan getrokken, toen bij mij de diagnose MS werd geconstateerd. Na diverse aanvallen is mijn lichamelijke gesteldheid flink achteruit gegaan. Ik zal elke dag met duizelingen in mijn hoofd moeten leren leven. En de strijd tegen vermoeidheid, mijn concentratie en geheugen gaan er steeds meer onder lijden. Dit is nog maar het begin van MS!

Ik was tot dusver een gezond en sportief persoon. Sporten was en is nog steeds mijn lust en mijn leven, maar helaas wordt dit steeds moeilijker om te kunnen blijven doen. Bijvoorbeeld hardlopen en voetbal zorgen voor een complete chaos in mijn hoofd waardoor ik dus helaas letterlijk om val. Steeds meer mensen weten dit, maar andere staan hier compleet verbaasd of ‘lachwekkend’ naar te kijken, als iemand van bijna 2 meter zomaar omvalt. Toch blijf ik dit zo lang mogelijk proberen uit te voeren en wil ik niet toegeven aan mijn ziekte. 

Ik heb een agressieve vorm van RRMS (Relapsing Remitting Multiple Sclerosis). Dit wil zeggen dat het lichaam heel langzaam aan het verslechteren is.  Als er dus een schub (MS aanval) is geweest, zullen de klachten uiteindelijk herstellen tot een bepaald niveau, echter zal dit nooit meer zo worden als het voor de aanval was. 

Om mijn toekomst te redden en er het maximale uit te kunnen halen met mijn gezin, kan ik niet stil gaan zitten. Ik wil niet wachten op het erge wat kan gaan komen.

Er is gelukkig een lichtpuntje, namelijk een zogenoemde HSCT (Hematopoietic stem-cell transplantation ) behandeling.  Hierbij zal ik een zware behandeling ondergaan welke minimaal 4 weken zal gaan duren, bestaande uit onder andere een chemotherapie en een stamcel transplantatie. Dit zal ervoor zorgen dat het gehele lichaam een complete reset zal krijgen. Het is uiteraard één van de belangrijkste beslissingen in mijn leven om voor deze behandeling te kiezen.

Dit is helaas niet zomaar gerealiseerd. Het is een dure behandeling met bijbehorende kosten; zoals visum, vluchten en verblijf. In Nederland is deze behandeling voor mij niet beschikbaar, maar Rusland voert dit al meer dan 15 jaar uit. Hiervoor kom ik wel in aanmerking, maar dit kost helaas €65.000 euro, waar ik niet over beschik.

Één van mijn  grootste wensen is om zo lang mogelijk met mijn zoon Eden actief te kunnen blijven meedoen. Dit is dan ook de reden waar ik ALLES voor wil geven. Ik wil jullie dan ook met alle liefde vragen of jullie mij willen helpen dit doel te bereiken en ik mijn toekomst samen met mijn gezin kan voortzetten.

 

Liefs Jeffrey

News

Collectors

Loading...
Started on 13-11-2021
Viewed 40135x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Jeffrey van der Sloot

Jeffrey van der Sloot

1619 donations
94%
€ 60787 of € 65000 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 13-11-2021
Viewed 40135x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

In the media

Jeffrey van der Sloot begon succesvolle inzamelingsactie voor behandeling MS in Rusland

27 Nov 2021

Jeffrey van der Sloot is 30 jaar en woont met zijn vriendin en zijn zoontje in Schiedam. In februari kreeg hij het vreselijke nieuws te horen dat hij MS heeft, een aandoening van het centrale zenuwstelsel. Het gaat daarbij om een agressieve vorm van RRMS, wat staat voor Relapsing Remitting Multiple Sclerosis. Er is gelukkig een lichtpuntje via een zogeheten HSCT-behandeling die onder meer bestaat uit een chemotherapie en een stamcel transplantatie. Voor deze behandeling moet hij naar Rusland en dat kost alles bij elkaar 65.000 euro. Om het geld hiervoor bij elkaar te krijgen is hij een inzamelingsactie gestart.

Schie NU

‘We gaan Jeffrey naar Moskou helpen’

26 Nov 2021

Het zal je maar overkomen. Zijn leven stond aardig op de rails. In Schiedam, waar Jeffrey van der Sloot (30) een huis vond om met vriendin en zoon van één jaar aan een mooie toekomst te bouwen. Totdat tijdens de nachtrust in zijn hoofd het licht even uitging en hoofdpijn hem dagenlang teisterde. ‘Het gaat wel over”. Totdat hem verteld werd, ‘dat het wel eens MS zou kunnen zijn.’ Wat nu?

Nieuw Stadsblad

JEFF TEGEN MS

25 Nov 2021

Ik ben Jeffrey van der Sloot, 30 jaar jong en ik heb MS.  Ik woon samen met mijn lieve vriendin en zoontje van 1 jaar in Schiedam. In februari dit jaar is bij mij helaas ‘letterlijk’ de grond compleet onder mijn voeten vandaan getrokken, toen bij mij de diagnose MS werd geconstateerd. Na diverse aanvallen is mijn lichamelijke gesteldheid flink achteruit gegaan. Ik zal elke dag met duizelingen in mijn hoofd moeten leren leven. En de strijd tegen vermoeidheid, mijn concentratie en geheugen gaan er steeds meer onder lijden. Dit is nog maar het begin van MS!

SC Victoria

Jeffrey (30) heeft duizenden euro's nodig voor behandeling tegen slopende ziekte: ‘Wil mijn zoontje zien opgroeien’

18 Nov 2021

Jeffrey van der Sloot hoorde begin dit jaar dat hij een agressieve vorm van MS heeft. Die boodschap kwam hard aan bij de 30-jarige Schiedammer en zijn vriendin, die  een zoontje van een jaar oud hebben. Maar Van der Sloot laat het er niet bij zitten. Hij wil naar Rusland voor een speciale behandeling en heeft een duidelijk doel: ,,Ik wil Eden zien opgroeien.”

Algemeen Dagblad

Jeffrey (30) heeft duizenden euro’s nodig voor behandeling

18 Nov 2021

Jeffrey (30) heeft duizenden euro’s nodig voor behandeling tegen slopende ziekte: ‘Wil mijn zoontje zien opgroeien’

Jeffrey van der Sloot hoorde begin dit jaar dat hij een agressieve vorm van MS heeft. Die boodschap kwam hard aan bij de 30-jarige Schiedammer en zijn vriendin, die een zoontje van een jaar oud hebben. Maar Van der Sloot laat het er niet bij zitten. Hij wil naar Rusland voor een speciale behandeling en heeft een duidelijk doel: ,,Ik wil Eden zien opgroeien.

PZC

Steun Jeffrey van der Sloot (vv Schipluiden) in zijn strijd tegen MS

14 Nov 2021

Eén van de leden van vv Schipluiden, speler van het vierde elftal, is iets zeer tragisch overkomen. Jeffrey van der Sloot heeft afgelopen februari gehoord dat hij MS heeft. Echter, Jeffrey geeft de strijd niet op en heeft een behandeling gevonden die deze agressieve vorm tot stilstand kan brengen.

Hij gaat het gevecht aan en wij kunnen hem helpen.

Het Haags Amateur Voetbal

Onze 4de elftal speler Jeff strijdt tegen MS

14 Nov 2021

Hallo lieve mensen,

Ik ben Jeffrey van der Sloot, 30 jaar jong en ik heb MS. Ik woon samen met mijn lieve vriendin en zoontje van 1 jaar in Schiedam.

In februari dit jaar is bij mij helaas ‘letterlijk’ de grond compleet onder mijn voeten vandaan getrokken, toen bij mij de diagnose MS werd geconstateerd. Na diverse aanvallen is mijn lichamelijke gesteldheid flink achteruit gegaan. Ik zal elke dag met duizelingen in mijn hoofd moeten leren leven. En de strijd tegen vermoeidheid, mijn concentratie en geheugen gaan er steeds meer onder lijden. Dit is nog maar het begin van MS!

V.V. Schipluiden