Help Whisky, onze 5 maanden oude Australische herder aan een pijnvrij leven

Help Whisky, onze 5 maanden oude Australische herder aan een pijnvrij leven
Ben Godaert

Help ons om Whisky, onze Australische herder pup, de levensreddende heupoperatie te geven die hij dringend nodig heeft.

 

Lieve dierenvrienden,

Graag willen we jullie voorstellen aan Whisky, onze lieve vrolijke Australische herder van 5 maanden oud. Whisky is een vrolijke en energieke pup die het liefst de hele dag speelt, rent en knuffelt. Maar helaas is ons kleine maatje recent gediagnosticeerd met ernstige heupdysplasie. Dit betekent dat de kom en kop van zijn heupgewrichten niet goed op elkaar aansluiten, wat nu al voor veel pijn en ongemak zorgt.  

Heupdysplasie is een zeer pijnlijke aandoening, vooral bij jonge honden. Whisky kan nu al moeilijk opstaan en loopt dagelijks mank, en dat op zo’n jonge leeftijd. De dierenarts heeft ons verteld dat zonder een operatie zijn situatie alleen maar erger zal worden en dat hij steeds minder mobiel zal zijn, met blijvende pijn tot gevolg.

 

Wat is er nodig?

De enige manier om Whisky een kans te geven op een lang, gezond en pijnvrij leven is een heupoperatie, waarbij zijn gewrichten worden gecorrigeerd. Deze ingreep is echter zeer kostbaar en de nazorg, zoals fysiotherapie en medicatie, zal ook flink oplopen. De kosten zijn voor ons als gezin helaas te hoog om alleen te kunnen dragen, maar we willen er alles aan doen om Whisky te helpen.

 

Waarom jullie hulp zo belangrijk is

Whisky is nog maar een pup en hij verdient een leven waarin hij kan opgroeien zonder pijn. Hij zou achter vlinders aan moeten rennen, door het gras rollen en vol energie het leven ontdekken. We willen voorkomen dat hij op zo’n jonge leeftijd al wordt beperkt in zijn bewegingsvrijheid en levensvreugde. Iedere dag zien we hem proberen het beste van de situatie te maken, maar we weten dat hij het steeds moeilijker krijgt.

Daarom vragen we met alle liefde en hoop jullie hulp. Elke donatie, groot of klein, brengt ons dichter bij het doel om Whisky de broodnodige operatie te geven. Het geld dat we ophalen, zal volledig worden gebruikt voor zijn operatie, de nazorg en verdere behandelingen die nodig zijn om hem volledig te laten herstellen.

 

Hoe kun je helpen?

Als je in staat bent om een financiële bijdrage te leveren, zouden we dat enorm waarderen. Maar ook als je niet kunt doneren, zijn we ontzettend dankbaar als je ons verhaal zou willen delen met anderen die misschien kunnen helpen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Whisky de kans krijgt op een lang en gelukkig leven, zonder pijn.

 

Namens Whisky, ons gezin en iedereen die om hem geeft, willen we jullie alvast hartelijk bedanken voor alle steun, liefde en hulp die we mogen ontvangen. We geloven in de kracht van deze steunactie, en met jullie steun kunnen we Whisky een pijnvrije toekomst geven.

 

Heel veel dank en warme groeten,  

Elena, Amber, Ben en Whisky

 

Elke donatie telt!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 1 week, 2 days ago
Viewed 1380x

Fundraiser organised by:

Ben Godaert

Ben Godaert

 

Donations

 
Show all donations
Started 1 week, 2 days ago
Viewed 1380x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals Medical
Report abuse