Help onze Maltezer!

Help onze Maltezer!

Help de kosten van deze zwaar mishandelde en verwaarloosde maltazer te financieren. Elke Euro helpt!

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Zaterdagavond heeft een onbekende een kleine hond Maltezer tegen de leuning van de brug over de Zuid-Willemsvaart geslagen in Rotem. Daarna wierp hij het dier van de 8 meter hoge brug in de Zuid-Willemsvaart. De politie van de zone Maasland voert een onderzoek naar de dader.
 

Een getuige zag deze zware vorm van dierenmishandeling in de Brugstraat in Rotem vanop afstand gebeuren. Hij zag hoe het hondje eerst tegen de metalen leuning werd gesmeten en nadien over de leuning in het kanaal werd gegooid. Daarbij viel de kleine Maltezer vanaf een hoogte van 8 meter in het water. De getuige kon de hond uit het water redden. De politie van de zone Maasland werd op de hoogte gebracht. Dieren in Nood uit Ophoven (Kinrooi) kwam de Maltezer ophalen.

 

Zaterdag was een geweldige dag met een domper van een afsluiter”, reageert Sofie Cnudde van Dieren in Nood Ophoven. “We werden opgeroepen om een Maltezer te gaan ophalen in Rotem. Die bleek van de brug in de Zuid-Willemsvaart te zijn gegooid. Het dier overleefde de val wonder bij wonder, want acht meter is hoog. Het kleine hondje werd zelfs eerst tegen de metalen leuning van de brug geslagen. Gelukkig heeft een opmerkzame man alles zien gebeuren. Hij kon de hond uit het water redden en de politie op de hoogte brengen. Het zesjarig hondje is een superlief dier. Helaas zit het onder de klitten, is het graatmager, heeft het vele kale plekken en wonden. Daarbij is de Maltezer uitgehongerd en vuil. Hoe kan nu iemand zoiets doen? Elke dag staan wij meer en meer vol verbazing hoe harteloos en egoïstisch mensen kunnen zijn. In ons centrum ‘Dieren in Nood’ verzorgen we de Maltezer nu. Het diertje krijgt bij ons alle aandacht.”

Om alle behandelingen, operaties en medicatie te kunnen financieren, kunnen we alle hulp gebruiken. Daarom vragen we jullie steun! 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 20/09/23
Viewed 69x

Fundraiser organised by:

Dieren In Nood

Dieren In Nood

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 20/09/23
Viewed 69x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care Animals
Report abuse