Help onze Maltezer!

Help onze Maltezer!
Partager cette campagne via:

Help de kosten van deze zwaar mishandelde en verwaarloosde maltazer te financieren. Elke Euro helpt!

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Zaterdagavond heeft een onbekende een kleine hond Maltezer tegen de leuning van de brug over de Zuid-Willemsvaart geslagen in Rotem. Daarna wierp hij het dier van de 8 meter hoge brug in de Zuid-Willemsvaart. De politie van de zone Maasland voert een onderzoek naar de dader.
 

Een getuige zag deze zware vorm van dierenmishandeling in de Brugstraat in Rotem vanop afstand gebeuren. Hij zag hoe het hondje eerst tegen de metalen leuning werd gesmeten en nadien over de leuning in het kanaal werd gegooid. Daarbij viel de kleine Maltezer vanaf een hoogte van 8 meter in het water. De getuige kon de hond uit het water redden. De politie van de zone Maasland werd op de hoogte gebracht. Dieren in Nood uit Ophoven (Kinrooi) kwam de Maltezer ophalen.

 

Zaterdag was een geweldige dag met een domper van een afsluiter”, reageert Sofie Cnudde van Dieren in Nood Ophoven. “We werden opgeroepen om een Maltezer te gaan ophalen in Rotem. Die bleek van de brug in de Zuid-Willemsvaart te zijn gegooid. Het dier overleefde de val wonder bij wonder, want acht meter is hoog. Het kleine hondje werd zelfs eerst tegen de metalen leuning van de brug geslagen. Gelukkig heeft een opmerkzame man alles zien gebeuren. Hij kon de hond uit het water redden en de politie op de hoogte brengen. Het zesjarig hondje is een superlief dier. Helaas zit het onder de klitten, is het graatmager, heeft het vele kale plekken en wonden. Daarbij is de Maltezer uitgehongerd en vuil. Hoe kan nu iemand zoiets doen? Elke dag staan wij meer en meer vol verbazing hoe harteloos en egoïstisch mensen kunnen zijn. In ons centrum ‘Dieren in Nood’ verzorgen we de Maltezer nu. Het diertje krijgt bij ons alle aandacht.”

Om alle behandelingen, operaties en medicatie te kunnen financieren, kunnen we alle hulp gebruiken. Daarom vragen we jullie steun! 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 20/09/23
Vu 17x

Campagne organisée par:

Dieren In Nood

Dieren In Nood

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 20/09/23
Vu 17x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Soins Animaux
Rapporter un abus