Help de poes van ons buurmeisje

Help de poes van ons buurmeisje

Twee weken geleden werd de kat van onze buurvrouw gebruikt als voetbal. Geef haar een financieel duwtje in de rug.

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Toen onze buurvrouw Mireille twee weken geleden thuiskwam op vrijdagavond, vond ze haar kat Fox stevig mishandeld en in shock aan. Het leek erop dat enkele jongeren hem als voetbal gebruikt hadden en ook een stuk van zijn staart geknipt hadden :-(. 

Wij pasten op haar dochter terwijl zij met hem naar de dierenarts reed. Gelukkig konden ze hem met een spoedoperatie erdoor halen en mocht hij na enkele dagen mee naar huis. Intussen zijn ze meermaals moeten terugkeren wegens bijkomende complicaties, maar het beestje lijkt echt 7 levens te hebben. 

Hij zal echter voor de rest van zijn leven medische zorg en medicatie nodig hebben omdat er intern heel wat geraakt is. Wij weten dat onze buurvrouw (alleenstaande mama) hem niet zal willen opgeven, maar ook dat ze het nu al financieel moeilijk heeft door de hoge kosten. En het einde is nog niet in zicht. Bovendien kan hij momenteel niet alleen thuis blijven, waardoor zij en haar dochtertje deze zomer aan huis gebonden zijn. 

We willen hen graag helpen er toch nog een mooie zomer van te maken. En deze dierenvrienden verrassen met een mooi centje om de medische kosten wat te overbruggen. En, als er nog wat overblijft, een zwembadje te kopen voor de dochter. 

Heb je een hart voor dieren en een centje over? Het is zeker welkom! Alle kleine beetjes helpen. 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 10/07/22
Viewed 249x

Fundraiser organised by:

Sofie Peeters

Sofie Peeters

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 10/07/22
Viewed 249x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog