Help de poes van ons buurmeisje

Help de poes van ons buurmeisje
Deel deze actie via:

Twee weken geleden werd de kat van onze buurvrouw gebruikt als voetbal. Geef haar een financieel duwtje in de rug.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Toen onze buurvrouw Mireille twee weken geleden thuiskwam op vrijdagavond, vond ze haar kat Fox stevig mishandeld en in shock aan. Het leek erop dat enkele jongeren hem als voetbal gebruikt hadden en ook een stuk van zijn staart geknipt hadden :-(. 

Wij pasten op haar dochter terwijl zij met hem naar de dierenarts reed. Gelukkig konden ze hem met een spoedoperatie erdoor halen en mocht hij na enkele dagen mee naar huis. Intussen zijn ze meermaals moeten terugkeren wegens bijkomende complicaties, maar het beestje lijkt echt 7 levens te hebben. 

Hij zal echter voor de rest van zijn leven medische zorg en medicatie nodig hebben omdat er intern heel wat geraakt is. Wij weten dat onze buurvrouw (alleenstaande mama) hem niet zal willen opgeven, maar ook dat ze het nu al financieel moeilijk heeft door de hoge kosten. En het einde is nog niet in zicht. Bovendien kan hij momenteel niet alleen thuis blijven, waardoor zij en haar dochtertje deze zomer aan huis gebonden zijn. 

We willen hen graag helpen er toch nog een mooie zomer van te maken. En deze dierenvrienden verrassen met een mooi centje om de medische kosten wat te overbruggen. En, als er nog wat overblijft, een zwembadje te kopen voor de dochter. 

Heb je een hart voor dieren en een centje over? Het is zeker welkom! Alle kleine beetjes helpen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/07/2022 gestart
241x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sofie Peeters

Sofie Peeters

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/07/2022 gestart
241x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog