Help aub onze Boaz

Help aub onze Boaz
Melissa Rents

Als wij de operatie van onze Boaz niet kunnen laten uitvoeren zijn we genoodzaakt zijn pootje te amputeren

 

Hallo Iedereen!

 

Ik ben Boaz een xl bully van 15 weken oud. Op een avond was ik met mijn “grote zus en broer”thuis in de tuin en hebben ze me enorm toegetakeld en gebeten. Mijn baasjes waren niet thuis waardoor de buren enorm lawaai en gehuil hoorde in de tuin en onmiddellijk mijn baasjes hebben gebeld. Mijn baasjes kwamen jammer genoeg te laat aan, en daar lag ik dan zeer ernstig gewond… niemand begrijpt waarom grote broer en zus dit gedaan hebben.

 

Uiteindelijk ben ik 3 dagen bij de dierenarts moeten verblijven en daar hebben ze me alle goede zorgen toegediend met veel liefde! Ik had enorme beten die ze hebben moeten hechten, maar het ergste van alles is dat mijn elleboog gebroken is en 5cm is opgeschoven! Hierdoor heb ik continue enorm veel pijn en zou ik dringend een operatie moeten ondergaan maar deze kost superveel centjes.

 

Als ze dit niet kunnen laten doorgaan moeten ze m’n pootje amputeren en de dierenarts zegt dat ik dan geen lang leven zal hebben. Ik wordt een enorm grote en zware jongen waardoor het voor mij bijna onmogelijk is om op 3 poten mijn hele leven verder te zetten…

 

Kunnen jullie aub mijn baasjes helpen met hun steunactie voor mij zodat ze toch mijn operatie kunnen laten doorgaan. Als alle vriendjes van mijn baasjes slechts 5€ storten zal ik zeker mijn operatie kunnen krijgen!  

 

Veel likjes en een dikke poot van mij Boaz en van harte harte bedankt van mijn ongeruste baasjes Mel & Sven

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 24/08/24
Viewed 6295x

Fundraiser organised by:

Melissa Rents

Melissa Rents

 

Donations

 
Show all donations
Started on 24/08/24
Viewed 6295x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals Medical
Report abuse