The organiser has inactivated donating. Donating is no longer possible.

HELP ASTRID GENEZEN

HELP ASTRID GENEZEN

De actie "Help Astrid genezen" is beëindigd.

 

It is not possible to donate anymore

Lieve allemaal,

Zoals de meeste van jullie wel al weten, is onze lieve Astrid niet meer onder ons. Ze is op 28 december in het ziekenhuis in Krefeld overleden. Ondanks dat ze nog tot het laatste er alles voor heeft gedaan om de kanker te stoppen, heeft ze haar strijd moeten opgeven.

Astrid was via de arts in Rheine doorverwezen naar de Helios Kliniek in Krefeld. Tijdens de intake in Krefeld gaf de verantwoordelijke arts aan dat ze Astrid via een integrale behandeling, waarbij laag-gedoseerde chemo werd ingezet, 50% kans op verbetering en uitzicht op meer levenskwaliteit gaf.

Hier zijn we voor gegaan, echter allerlei complicaties hebben ervoor gezorgd dat er maar eenmaal chemo kon worden ingezet. Het lichaam was op het laatst te zwak om hiermee door te gaan. Helaas!

Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de bijdragen, steun en mooie (hartverwarmende) woorden die jullie ons gegeven hebben. Ondanks de verdrietige uitkomst was het een intens en verbindend traject dat ons veel gegeven heeft. Ook een strijd die niet gewonnen wordt is niet voor niets geweest……

Bij deze beëindigen we de actie “Help Astrid genezen”.

Nogmaals onze hartelijke dank, en zeker ook namens Astrid.

Liefs,
Joop en Lia

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 12/09/22
Viewed 14870x

Fundraiser organised by:

Lia Jans

Lia Jans

 

It is not possible to donate anymore

Donations

 
Show all donations
Started on 12/09/22
Viewed 14870x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Help
Report abuse