Geldinzameling medische kosten na poging doodslag

Geldinzameling medische kosten na poging doodslag

Zwaargewond met verschillende zware breuken over haar hele lichaam, rug, nek, ribben. Haar hele huishouden is vernietigd.

 
€0 raised

M'n geliefde zus/dochter werd op 17 december 2022 het slachtoffer van geweld. Haar hele hebben en houden werd vernietigd.

De man in kwestie was een persoon die zich opdrong en omdat mijn zus een mentaal zieke persoon is, is zij gemakkelijk te manipuleren.

Hij drong haar huis binnen na herhaaldelijk kloppen, bonzen en roepen. Ze moest verplicht mee frieten halen. Eenmaal terug binnen sloegen zijn stoppen door.

Hij sloeg alles wat in haar huis stond kapot, niet enkel kapot maar sloeg m'n zus meerdere malen met voorwerpen op haar hoofd en gaf ze vuistslagen. 

Ze werd gewurgd met blote handen en verstikt met een kussen. Toen ze zich met haar krachten kon verzetten en weglopen nam die man een mes. Toen wist ze dat ze echt in gevaar was en is ze door het venster geklommen ( hij had de voordeur van binnenuit gesloten) en naar beneden gesprongen. Met alle gevolgen nadien. De schade is vreselijk. Haar rug en nek zijn op meerdere plaatsen gebroken, alsnog de ribben en andere letsels. 

Om nog maar te zwijgen van de mentale schade die ze extra zal moeten meedragen. Denkende aan haar zwakke, mentale positie. 

Wij, haar familie hopen dat we genoeg kunnen inzamelen om de medische kosten te financieren want die zullen oplopen en we willen niet dat zij achteraf met die schulden zal moeten leven en steeds aan die gebeurtenis zal moeten worden herinnerd. 

Het zal nu een heuse weg worden om haar er zowel fysiek en psychisch bovenop te helpen. 

Met veel dank uit naam van haar zussen, moeder, stiefvader, broers en familie. 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 19/12/22
Viewed 14225x

Fundraiser organised by:

Elodie Da Silva Martins De Oliveira

Elodie Da Silva Martins De Oliveira

 
€0 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 19/12/22
Viewed 14225x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Medical Family
Report abuse