Extra schaduw voor onze opvang konijnen

Extra schaduw voor onze opvang konijnen

Wij zouden graag investeren in een beter, degelijke oplossing om onze buitenverblijven te voorzien van nog meer schaduw.

 

Wij, van Het Konijnenhof, zijn een erkende opvang voor konijnen in België. Wij vangen gemiddeld 4 konijnen per dag op. Dit zijn verwaarloosde, gedumpte, inbeslag genomen konijnen. Wou draaien volledig op vrijwillige basis en zijn afhankelijk van onze adopties en giften. 

Nu de zomer er aankomt willen wij graag investeren in een betere, veiligere oplossing om onze konijnen de nodige schaduwen te bieden. Konijnen kunnen namelijk erg moeilijk tegen warmte. Schaduw is dus zeer belangrijk voor hun. 

Een twee zomers geleden hebben wij een 30 tal parasols moeten aankopen. We hebben toen gekozen voor de meest goedkope en snelle oplossing. Na 2 jaar zijn de meeste parasols aan vervanging toe of zijn zelf volledig kapot. We willen daarom investeren in een vaste overkapping, die stevig genoeg is om een windje mee te pakken. Zo zullen we minder kopzorgen hebben wanneer er wind is. 

Wij zouden 1800 euro extra moeten kunnen verzamelen om dit project/ investering rond te krijgen. Wij zijn daarom genoodzaakt jullie hulp in te schakelen. 

Wil jij onze 340 konijntjes helpen met dit project? Aarzel dan zeker niet om ons een steuntje te geven. 

Je kan ons vinden via onze facebookpagina Het Konijnenhof. 

Alvast een super dank je wel om ons verder te willen helpen. 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 18/05/22
Viewed 2394x

Fundraiser organised for:

Het Konijnenhof

Het Konijnenhof

Fundraiser organised by:

Yentl Het Konijnenhof Vinck

Yentl Het Konijnenhof Vinck

 

Donations

 
Show all donations
Started on 18/05/22
Viewed 2394x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Volunteer Animals Charity
Report abuse