The organiser has inactivated donating. Donating is no longer possible.

Eindresultaat actie “laptop voor Artur en zijn gezin”!!!!!!

Eindresultaat actie “laptop voor Artur en zijn gezin”!!!!!!

Hallo supporters van de actie voor een laptop voor Arthur/zijn gezin in Kazachstan. Lees verder hoe deze actie is gegaan!

 

It is not possible to donate anymore

Lieve familie en vrienden,

Na maanden de actie te laten lopen, was er prachtig bedrag opgehaald van 2150 Euro! We zijn enorm dankbaar en blij voor jullie gulheid en betrokkenheid voor Arthur! We hebben via de organisatie “allemaal digitaal“ een goed Macbook voor een gereduceerd bedrag voor Arthur kunnen kopen. Zodoende konden we de rest van het geld naast de laptop aan hem doneren! Dit heeft het gezin een grote boost en zegen gegeven!  Mooi om deze steunactie zo succesvol te mogen beëndigen! 
 

Hier zijn verhaal:

Dag vrienden! Hier ben ik weer Arthur Schmidt, 29 jaar oud uit Shymkent, Kazachstan. Ten eerste wil ik mijn oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan de fondsenwerving voor mijn nieuwe werklaptop. Als grafisch ontwerper en 3D-visualisator was het hebben van een hoogwaardige computer voor mij cruciaal. Ik had echter moeite om zelfs maar een klein gedeelte van het benodigde bedrag bijeen te krijgen terwijl ik voor een bescheiden salaris op het kantoor van een plaatselijke coffeeshop werkte. Naast financiële uitdagingen kreeg ik te maken met onderwaardering van mijn werk, ondanks het feit dat de kwaliteit van mijn projecten op Senior-niveau ligt. Ik kan niet vaststellen waarom dit gebeurde, misschien vanwege mijn Duitse afkomst of religieuze overtuigingen. Toch doet het er niet meer toe, want dankzij jullie steun heb ik nu een computer waarmee ik thuis kan werken. Moge de Heer jullie honderdvoudig zegenen voor het zaaien van jullie zaden in mijn creatieve inspanningen! Nu kan ik voor mijn gezin een betere toekomst opbouwen en ben minder afhankelijk van mijn moeilijke leefomgeving! Namens mijn vrouw Natascha en ik nogmaals heel erg bedankt!

Liefs 

Артур Смит
Arthur Smith

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 18/07/23
Viewed 968x

Fundraiser organised by:

Rainier Plantinga

Rainier Plantinga

 

It is not possible to donate anymore

Donations

 
Show all donations
Started on 18/07/23
Viewed 968x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog