Directe hulp aan Oekraïners

Directe hulp aan Oekraïners
Svetlana Been

Onze ouders uit Oekraïne zijn nu veilig, maar vele Oekraïense mensen hebben dringend hulp nodig. Help Oekraïners! Dank! 🙏

 

Wij zijn twee zussen uit Oekraïne die inmiddels langere tijd in Nederland wonen. Onze ouders wonen nog in Oekraïne en zijn nu gevlucht. Ze zijn nu veilig bij ons en we kunnen verder goed voor ze zorgen. Helaas zijn er momenteel miljoenen mensen in Oekraïne voor wie dit niet mogelijk is. De situatie in Oekraïne is hartverscheurend: honderdduizenden vrouwen en kinderen zijn op de vlucht terwijl hun mannen en vaders voor hun land blijven vechten. Mensen die nu in Oekraïne zijn, slapen al dagen in koude schuilkelders. Zelfs baby's worden geboren in de schuilkelders en brengen daar de eerste dagen door. Vele huizen, scholen en zelfs ziekenhuizen zijn verwoest. Er is inmiddels tekort aan diverse spullen: medicijnen, babyvoeding en babyartikelen, goederen voor het leger en veel meer.  

Met deze steunactie willen we directe hulp bieden aan vele getroffen gezinnen en vooral kinderen. We hebben contact met diverse organisaties en we weten zeker dat de goederen die we aanschaffen direct bij de getroffen gezinnen terechtkomen. Elke bijdrage is welkom en we hopen dat we met elkaar zo Oekraïense mensen kunnen helpen.

Слава Україні! 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 02/03/22
Viewed 15115x

Fundraiser organised by:

Svetlana Been

Svetlana Been

 

Donations

 
Show all donations
Started on 02/03/22
Viewed 15115x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog