Crowdfunding Horeca

Help de horeca door het starten van crowdfunding

Het starten van een crowdfunding actie om jouw favoriete restaurant, café of ander horeca-etablissement te ondersteunen is nu eenvoudiger dan ooit met Steunactie. Met een paar klikken kun je een actie opzetten om geld in te zamelen, waarmee je direct bijdraagt aan het voortbestaan van deze geliefde plekken.

Laden...

Help de Horeca met een crowdfunding actie

De horecasector gaat door extreme omstandigheden heen, met inflatie, hoge personeelskosten en een zware schuldenlast. Begin vandaag nog een gratis crowdfunding actie op Steunactie. Met een paar simpele stappen staat jouw actie online, waardoor je direct kunt beginnen met geld inzamelen

Door de verwachte prijsstijgingen volgend jaar, als gevolg van hogere personeelskosten, zullen consumenten waarschijnlijk minder vaak uit eten gaan. Dit kan een grote impact hebben op de horeca. 

Door een Steunactie op te zetten, kun je lokale horecagelegenheden helpen deze zware tijden te overleven door het inzamelen van donaties, zodat ze hun deuren open kunnen houden en wij kunnen blijven genieten van hun gastvrijheid en heerlijke gerechten.

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?