VEX-robotics competition || Steamclub Mosa-RT

VEX-robotics competition || Steamclub Mosa-RT
Sander Hungenaert
Partager cette campagne via:

Steun onze 10 leerlingen van de steamclub om ons land te verdedigen op de finale van de VEX-robotics competitie in Amerika.

 

Doel: Geld inzamelen om onze leerlingen de unieke kans te geven om met hun zelfgemaakte robot naar Amerika te reizen en hier deel te nemen tegen 800 andere teams van over de hele wereld.

Wedstrijdinformatie: Ieder jaar wordt er een nieuw spel uitgewerkt waarin jongeren worden uitgedaagd om het tegen elkaar op te nemen in landelijke en internationale competities. Dit jaar heet het spel "VRC-Spin Up" waarbij de robot schijven moet kunnen oprapen en afschieten in een doel, rollen in de juiste kleur moet kunnen draaien en een mechanisme moet bezitten om zoveel mogelijk tegels te raken op het einde van de wedstrijd. Voor deze wedstrijden ontwikkelen de jongeren zeer uiteenlopende skills omdat ze bijvoorbeeld hun eigen robot moeten ontwerpen, programmeren en bouwen (STEM). Ze moeten ook een "engineering notebook" bijhouden met al hun berekeningen en keuzes zodat ze deze kunnen verantwoorden tegen een jury en tenslotte moeten ze hun sociale vaardigheden trainen omdat ze zullen moeten samenwerken met scholen uit verschillende provincies en zelfs landen.

Team: Ons team bestaat uit 5 meisjes en 5 jongens.

Data:  

  • Nationaal: Zondag 5 maart, Technopolis Mechelen
  • Internationaal (Worlds Finale): Dinsdag 25 april tot donderdag 27 april


 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 26/01/23
Vu 2953x

Campagne organisée pour:

Steamclub Mosa-RT

Steamclub Mosa-RT

Campagne organisée par:

Sander Hungenaert

Sander Hungenaert

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 26/01/23
Vu 2953x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Concours Éducation Événement
Rapporter un abus