Help ons gezinnen rondom ons te helpen - VZW Veur-a!

Help ons gezinnen rondom ons te helpen - VZW Veur-a!
Gina Haydon

Wij wensen een verkoopautomaat aan te kopen waar wij huisgemaakte voeding kunnen verkopen om onze VZW Veur-a! te steunen.

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Voor het tweede jaar op rij, hebben wij, mijn man en ikzelf, een zomerterras geopend gedurende 4 maanden bij ons thuis, waar mensen kwamen genieten, iets drinken, iets eten… alles huisgemaakt. Het was wederom een succes! Met die opbrengst hebben we gezinnen rondom ons kunnen voorzien van voeding, drank, en bijspringen bij de dringende betalingen. Met raad en daad. We geven geen geld, maar halen zelf hun boodschappen en gaan dit aan huis brengen. (zo zijn we zeker dat zij voeding hebben en het niet verkwist worden aan sigaretten en/of drank). Ook voor de kinderen zorgen we dan extra, en springen bij waar de nood is. 

*Gezien een zomerterras maar 4 maanden mag uitgebaat worden, en het grootste deel van de opbrengst van ons harde werk, al besteed werd aan gezinnen in nood

*Gezien, op vraag van onze klanten, wij momenteel werken met afhaalmaaltijden bij ons privé, wensen wij een afhaalmachine (verkoopautomaat) te plaatsen voor verse voeding afhaal. Wat ons de mogelijkheid geeft om veel efficiënter te werken met enkel het vers klaarmaken van de gerechten en de machine op te vullen.

*gezien wij de binnengekomen centen, gezien de grote nood, volledig en integraal besteden aan de gezinnen

Beknopt: wij wensen 1 of 2  verkoopautomaten aan te kopen om de winter te kunnen overbruggen en de gezinnen verder te helpen, ook tijdens de komende feestdagen

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 26/10/22
Vu 181x

Campagne organisée pour:

VZW Veur-a!

VZW Veur-a!

Campagne organisée par:

Gina Haydon

Gina Haydon

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 26/10/22
Vu 181x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue