Crowdfunding de IJSBEER

Crowdfunding de IJSBEER

 
0 € récoltés

We kennen René Lindeman allemaal als de enthousiaste eigen rijder met het hart op de juiste plaats en die van datzelfde hart geen moordkuil maakt en altijd direct zegt waar het op staat als er iets niet in de haak is.

Onrecht kent hij niet en van klein tot groot eenieder erop aanspreekt met maar 1 doel, namelijk dat het voor iedereen beter en eerlijker gaat.

Nu is er sinds enige tijd bij hem darmkanker gediagnostiseerd en omdat hij zichzelf vaak vergeet, ook veel te laat ontdekt (inmiddels uitgezaaid).

Het gevolg is dat het einde van zijn leven nu afhankelijk is van de medische wetenschap en een gezinsleven dat volledig op zijn kop staat.

Ook blijken de financiële gevolgen veel groter naar nu blijkt: verplichtingen kunnen niet meer voldaan worden, omdat gewoon dè tijd ontbreekt.

Zijn levensplanning was anders dan de financiële planning.

Wij vragen daarom simpel om het krediet wat René in al die jaren bij eenieder heeft opgebouwd, met zijn manier van communicatie, nu in geld om te zetten. Wij hopen hem hiermee financiële zorgen zoveel mogelijk te kunnen ontnemen, zodat er daarnaast ook nog enorm genoten kan worden van het leven dat rest.

Elk bedrag is welkom en namens familie Lindeman alvast heel veel dank!

Uw grootste rijkdom is uw gèzondheid

nb. Er zal toezicht gehouden worden dat de gelden ook op de juiste plaats komen

Update: vandaag 27-4 is mijn allerliefste vader 60 geworden! Een hele mijlpaal, zeker gezien de huidige situatie! Ik (alicia, zijn dochter) wil iedereen alvast enorm bedanken voor de lieve donaties!

Update 18-05: gisteren een spannende dag: de eerste scan na start chemo en gelukkig lijkt de chemo z’n werk te doen: het geven van meer tijd! Voorlopig op dezelfde voet verder tot de volgende scan….blijven jullie duimen? Nogmaals dank voor alle lieve donaties! 
 

Update 19-11:

Het is hier even stil geweest, want alles was heel fijn stabiel met de eerst ingestelde chemo. Stiekem wordt er dan ook voorzichtig weer iets vooruit gekeken en worden er kleine plannen gemaakt. Zo staat er inmiddels een klein tripje in het vooruitzicht door een lieve vriend. Des te harder kwam ook weer de klap toen bleek dat de eerste Chemo niet zoveel effect meer bleek te hebben in het begin van het najaar. Maar…..knop om, proberen positief te blijven en aan de slag met de nieuwe zwaardere chemo, die helaas wel echt zwaarder bleek te zijn met veel meer bijwerkingen en meer ziekenhuis opnames. Maar, hoe sterk deze chemo ook is…inmiddels begint de darmtumor toch ook de boel af te sluiten, kan er slecht gegeten worden en staat er een spannende operatie op de planning op zeer korte termijn om hopelijk wat verlichting te geven. Duimen jullie weer mee? 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 13/04/23
Vu 8525x

Campagne organisée par:

Alicia Lindeman

Alicia Lindeman

 
0 € récoltés

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 13/04/23
Vu 8525x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Santé Famille Souhait / Rêve
Rapporter un abus