Zie Update!! Help deze mama haar laatste wensen te vervullen

Zie Update!! Help deze mama haar laatste wensen te vervullen

Lieve is een mama van 39 die niet lang meer te leven heeft. Ze wilt dolgraag leuke herinneringen maken met haar dochters!

 

Mama ga jij dood? vraagt Nele. Ja lieverd mama gaat dood. Het was een vraag die haar jongste dochter vroeg na aanleiding van het laatste ziekenhuis bezoek van Lieve. Lieve is 39 jaar en heeft uitgezaaide botkanker. De dokters geven haar nog max 10 maanden. Dit komt als donderslag bij heldere hemel voor de anders zo gezonde Lieve. Heel veel verdriet overheerst en bepaalt nu de sfeer in het gezin. Lieve wilt zo graag dat haar 3 dochters van 5, 8 en 10 leuke herinneringen hebben aan haar laatste levensfase dat ze graag nog veel leuke dingen met ze wilt doen. Naar Disneyland Parijs, naar zee, maar ook shoppen. Doordat ze niet meer kan werken en haar man thuis blijft voor de zorg van haar en de meiden kunnen ze dit zelf niet betalen. Wij zijn als school een inzameling begonnen en zitten nu op 421 euro maar er is veel meer voor nodig. Wie helpt ons mee. Elke bedrag, groot of klein helpt.

Doneer of deel deze actie. Heel erg bedankt aan iedereen!

Update 01-06-2024:

De toestand van Lieve gaat verder achteruit. Om deze laatste wensen te realiseren moet ze het in de komende 2 a 3 maanden doen volgens de oncoloog. Daarom hopen wij dat er snel donaties bijkomen.

HELP ONS DEZE LIEVE MAMA HAAR LAATSTE WENSEN TE VERVULLEN!!!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/04/2024 gestart
115x bekeken

Actie georganiseerd door:

Cera van Gee

Cera van Gee

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/04/2024 gestart
115x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog