Z-wagon

Z-wagon

Beste Door het roekeloos rijgedrag van de Knokkense oude garde zit ik nu in een financiele depressie, HELP

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Het was een zonnige dag, de paasvakantie aangebroken en de studenten van de Leuvense grond eindelijk wat rust gegund. We wisten niet beter dan tot rust te komen in ons welbekend, favoriet vakantieoord Knokke.

De grond van Knokke word bewoond door verschillende types, zijnde rijke mensen, nog rijkere mensen, en oude rijke mensen waarvan het rijbewijs moet ingetrokken worden. Het was dan ook die laatste groep die de welverdiende rust van de hardwerkende, uitgeputte student Xander wist te verstoren.

Dinsdag 9 april 2024 zal een dag zijn die voor eeuwig in de Belgische geschiedenis zal besproken worden. Op deze zonnige dag wisten de mannen van het Mechelse Thomas en Xander hun eigen na een lang, druk en vermoeiend semester zichzelf te trakteren op een broodje. Uit goedwil besloten ze hun vriendinnen een plezier te doen en ook voor hun een broodje mee te nemen. 

De broodjeszaak was ver, de fiets kapot en de zon scheen; het was een teken. De legendarische Z3 moest buitengelaten worden, het wilde dier dat te lang binnen heeft gezeten kon eindelijk in zijn volle glorie presteren. Het was ook daarom dat we besloten hiermee de broodjes te gaan halen.

Maar de bevolking van Knokke was jaloers, zo een prachtige auto hadden ze nog nooit gezien. En het ergste van al: hij was niet eens van een Knokkenaar! Een oude dame, in een smartje, besloot haar eigen op te offeren en de glorie van de Z3 te temmen; ze offerde haar eigen auto op, zodat de Knokkense arrogantie voort kon leven.

Dit leidde tot een botsing tussen de Knokkenaars en de Mechelse, moreel en fysiek. De schade die de Z3 heeft geleden is ondraagbaar, maar wel betaalbaar.

Steun daarom NU de actie “Z-wagon”, om hetgene wat we allemaal missen in ons leven, terug in volle glorie te hebben.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/04/2024 gestart
70x bekeken

Actie georganiseerd door:

Xander Hinderdael

Xander Hinderdael

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/04/2024 gestart
70x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog