Youth Arise. Praise & Worship night. Thema You are the future. 28-01-2023

Youth Arise. Praise & Worship night. Thema You are the future. 28-01-2023
Clyde Kerpens
Deel deze actie via:

Steun jij ons ook voor onze eerste grote Praise & Worship night. Zo help je ons bouwen aan onze platform en fondsen werven.

 

Ik ben Walking Together Foundation  gestart nadat God mij op 4 januari 2022 vanuit mijn situatie liet zien dat er meer dan 240000 jongeren en gezinnen te kampen hebben met een uithuisplaatsing of OTS. Vele van dit soort jongeren en gezinnen maken veel erger mee dan slapen in een schuur, kerk zonder sanitaire mogelijkheid in de winter, geen toezegging krijgen van de IND omdat je kind uit huis geplaatst etc, etc.  

Ik heb mijn kracht en steun in God gevonden, maar velen van deze jongeren of gezinnen die zijn machteloos tegen de Kinderbescherming en Jeugdbescherming en vervallen in depressie of verslaving.  

Om hoop en gelijke kansen voor deze groep mensen te schenken heb ik namens God deze organisatie opgericht. En niet te vergeten dat ik dit verhaal ook zelf heb geleefd, niet exact het zelfde, maar ik ervaar wat zij doorstaan.

Als nieuwe organisatie is het heel erg moeilijk om met de gemeenten een samenwerking aan te gaan omdat die al met bestaande gesloten organisaties werken en voor een organisatie met een gelovig fundament wordt het al helemaal lastig.

Terwijl ouders die in zulke gevallen langer op bv een urgentie van een woning wachten krijgen zij die in de reclassering zitten eerder een woning dan een moeder, vader of gezin die oprecht voor hun kind wenst te zorgen. Huisvesting, verslavingen, depressie, financiële schulden en zelfmoord gedachten en gevallen zijn enkele van de problemen waarmee wij geconfronteerd raken als organisatie.

Ik ken een situatie waar een vader die keihard gewerkt heeft nu door een breuk van de relatie op een bank moet slapen en heel moeilijk in aanmerking komt voor een woning. Een vader die zielsveel van zijn 2 dochters houdt kan nu zijn kinderen dan ook alleen buiten zien omdat hij geen woning heeft om zijn kinderen op te vangen.  

En dan ook het geval waar een vader geen verblijf bij zijn kind krijgt omdat die maar 1 keer per maand zijn kind mag zien. Niet mag werken van de IND geen beroep mag doen op uitkering of andere algemene middelen van de staat, niet kan verzekeren zonder geldig verblijf, maar elke maand zijn kinderen bezoekt. Waar is de rechtvaardigheid in deze?

Wij als organisatie met een geloof overtuiging dat Jezus de Zoon van God is zullen vanaf het komend jaar heel wat activiteiten ondernemen om via onze christelijke platform de noden van onze doelgroep op te lossen. Wij lanceren Youth Arise als ondersteunend programma voor de jeugd, omdat wij geloven in de kracht van muziek, wij geloven in de toekomst van onze jeugd. Onze eerste Praise & Worship night 28 Januari 2023 in Dominion Center staat dan ook in het belang van de jeugd. Verder wensen wij het christelijke platform en de totale gemeenschap met een hart voor jeugd en gezin te naderen om fondsen te werven voor onze activiteiten en het opzetten van een financiële instelling

Steun ons aub, deel deze link met jou groep kom langs bij onze evenementen. 28 januari hebben wij ons eerste grote event sinds onze oprichting. Elk kwartaal zal u als donor op de hoogte worden gehouden waaraan wij u donatie hebben uitgegeven en hoever wij zijn met het behalen van onze doelen.

Wenst u als bedrijf een tegen prestatie voor u sponsoringen, zoals het promoten van u bedrijf tijdens onze promo via radio, tv, social media en onze folders stuur ons aub een persoonlijke mail ipv een anonieme gift.

Wij danken u bijvoorbaad en moge de Here u rijkelijk zegenen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/12/2022 gestart
840x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Walking Together Foundation

Walking Together Foundation

Actie georganiseerd door:

Clyde Kerpens

Clyde Kerpens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/12/2022 gestart
840x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog