WK endurance Abu Dhabi

WK endurance Abu Dhabi
Deel deze actie via:

Op 25 februari 2023 mag ik deelnemen aan het WK endurance in Abu Dhabi. Voor mijn verjaardag vraag ik hierin een bijdrage.

 

In 2022 was ik gekwalificeerd voor het WK Endurance in Verona, Italië. Helaas is dit onverwachts verplaatst naar februari 2023 in Abu Dhabi. Dit brengt dus ook een heel ander kostenplaatje met zich mee, omdat mijn team allemaal met het vliegtuig moet ipv dat we allemaal samen in een auto naar Italië konden afreizen. 
 

Inmiddels hebben we te horen gekregen dat we door de bondscoach zijn geselecteerd voor uitzending namens Nederland. Voor paard en ruiter worden de vlucht door de organisatie vergoed, maar mijn 3 grooms moeten nog wel overkomen met het vliegtuig. Aangezien ik 8 februari ook mijn 30e verjaardag mag vieren, vraag ik geen cadeaus, maar in plaats daarvan een (kleine) bijdrage voor dit avontuur. Alle beetjes helpen! 
 

Naast de dagelijkse verzorging en training werk ik 32 uur per week om alle kwalificaties en wedstrijden te kunnen bekostigen en ervoor te kunnen zorgen dat mijn paard niets tekort komt.  Omdat endurance geen Olympische sport is zijn er helaas geen mogelijkheden voor financiële ondersteuning vanuit de overheid of gemeente voor mij en ben ik afhankelijk van sponsoren en donateurs voor dit kampioenschap. 
 

Helpt u ook mee om mijn droom waar te maken en ervoor te zorgen dat mijn team daar kan komen om mij en mijn paard te ondersteunen? Zeker in de woestijn is het heel belangrijk dat zij erbij zijn om mijn paard en mij van water en eten te kunnen voorzien onderweg. 

Voor bedrijven die een bijdrage willen leveren kan ik uiteraard ook wat terug doen, denk aan het dragen van een logo op kleding of een deken, promotie op sociale media, benoeming in artikelen in tijdschriften of kranten, in vlogs of het verzorgen van een inspirerende lezing voor uw medewerkers. 
 

Alvast bedankt voor uw bijdrage!
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/01/2023 gestart
1129x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Michelle Nooijen

Michelle Nooijen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/01/2023 gestart
1129x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog