WERELDFINALE LEGO ROBOTIC ! GO LYCEUM GENT!

WERELDFINALE LEGO ROBOTIC ! GO LYCEUM GENT!

Leerlingen van het GO! Lyceum Gent maken de overstap naar de USA voor de wereldfinale LEGO ROBOTICS! #STEM

 

We zijn gestart met een divers team van leerlingen in Gent (GO! Lyceum Gent) die een sterke interesse hadden in LEGO. Deze jongeren waren gemotiveerd om deel te nemen aan een spannende robotwedstrijd, waarbij ze punten moesten verdienen door te programmeren. In het begin klonk er twijfel: "Wij halen toch geen prijs..." Maar ondanks deze sceptische opmerkingen, bleven ze vastberaden en enthousiast. Slechts een halfuurtje tijdens de middagpauze werd gereserveerd om aan de robots te werken, maar zodra de lunch was genuttigd, stonden ze alweer klaar bij de wedstrijdtafel!

 

Week na week kwamen ze trouw opdagen en hun inzet werd beloond. Zij hebben een ticket kunnen bemachtigen om hun kunnen te tonen op het grote wereldtoneel in Massachusetts!

Deze opwindende reis naar Amerika vereist echter financiële ondersteuning, en we doen een beroep op alle mogelijke steun om de droom van deze jongeren waar te maken! THE AMERICAN DREAM! #STEM

 

Lees er alles over in volgend artikel:

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240305_93926538

 

Je kan ook altijd storten op BE76 3900 1036 3695 met vermelding van je naam / of je anoniem wilt blijven en jouw donatie wordt per direct doorgestuurd naar ons platform!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/03/2024 gestart
1231x bekeken

Actie georganiseerd door:

Olivier Bertier

Olivier Bertier

 
Actie loopt tot 10/06/2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/03/2024 gestart
1231x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog