Wat heb jij over voor gezonde hersenen? Steun het onderzoek naar Ataxie!

Wat heb jij over voor gezonde hersenen? Steun het onderzoek naar Ataxie!
Matthieu Scholten
Deel deze actie via:

Op 1 okt 2023 kom ik in beweging tijdens een IronMan om geld op te halen voor de hersenaandoening Ataxie, steun jij dit ook?

 

Wat heb jij over voor gezonde hersenen?

Je hebt maar één stel hersenen. En gezonde hersenen zijn niet altijd vanzelfsprekend… Zo is Ataxie een aandoening waarbij de kleine hersenen worden aangetast. Op dit moment is er nog geen behandeling die deze hersenaandoening kan stoppen of vertragen en zorgt het voor allerlei problemen, zoals moeite met lopen, praten en je evenwicht.

Op 1 oktober 2023 kom ik in beweging tijdens de IronMan (3,8km zwemmen, 180km fietsen en 42km hardlopen) in Barcelona om geld in te zamelen voor de Ataxie Vereniging Nederland. Zij zetten zich in om onderzoek te stimuleren naar het ontstaan, voorkomen en behandelen van deze hersenaandoening. 

Het is hard nodig om het onderzoek naar Ataxie te steunen. Daarom wil ik voor deze zeldzame aandoening een sponsorbedrag van €5.000 ophalen. Al het opgehaalde geld wordt gedoneerd aan de Ataxie Vereniging. Wil jij dit onderzoek ook steunen door middel van een kleine of grote bijdrage? Doneer dan nu via de groene knop!

Matthieu

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15/07/2023 gestart
1912x bekeken

Actie georganiseerd door:

Matthieu Scholten

Matthieu Scholten

 
Actie loopt tot 1/10/2023

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15/07/2023 gestart
1912x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog