Voor mijn enige schatjes, mijn hondjes

Voor mijn enige schatjes, mijn hondjes
Heidi ROBERTI

Wegens al 2 operaties (knie en gezwel in mondje) Rakkertje. Is nu mijn ander aan de beurt. Wil niet eten en operatie knie.

 

Wegens het aanhoudend sukkelen met mijn hondjes ben ik door mijn financiën heen. Mijn Rakkertje is het grootste sukkeltje. Hij is al 2x geopereerd geweest aan beide achterpootjes. Nu heeft hij op 16 februari een zwaarder operatie gehad aan 1 knie en zou de ander ook nog moeten gedaan worden. Bij controle hebben ze erna nog een gezwel ontdekt in zijn mondje. Dus moest hij weer onder het mes. Gelukkig was dit goedaardig. Nu ben ik ook met mijn andere lieverd Jildake op de sukkel. Zij is op 3 mei door haar achterste pootje gegaan. Ze heeft toen pijnmedicatie gekregen en wil nu niet meer eten. Ze zal aan de infuus moeten om haar terug op gang te krijgen en onderzoeken om te zien waarom ze niet meer wil eten. Als dit achter de rug is zal ze ook aan haar pootje moeten geopereerd worden. Dus dat zijn nog 2 operaties die er aan komen. 1x Rakkertje pootje en 1x Jildake pootje. En dan nu de ondezoeken nog.

Daar ik alleenstaande ben en op pre-pensioen ben gesteld door ziekte, heb ik het al niet breed. Ik heb tot nu toe alles kunnen betalen maar nu is het teveel in een keer. Mijn hondjes zijn mijn enige houvast nog in het leven. 

Ik hoop dat jullie mij kunnen en willen helpen om deze onkosten nog te kunnen doen. Zodat ik terug wat adem kan nemen en mijn schatjes geholpen worden. 

Ik heb hun geadopteerd bij Gaiadogs. Zij plaatsen straathondjes vanuit Griekenland hier. Daarom zal het overige geld naar hun toe gaan om te helpen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 2 dagen geleden gestart
322x bekeken

Actie georganiseerd door:

Heidi ROBERTI

Heidi ROBERTI

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 2 dagen geleden gestart
322x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog